Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Korning Kro

Restauranten summer af hygge og varme. Og vi vil altid sørge for trygge rammer, så du kan nyde en positiv madoplevelse hos os. Indtag vores restaurant og lad tjeneren berige dig med den bedste service, og nyd maden, der er lavet med kærlighed, Premium 1. klasses råvarer og stort engagement.

Vi er kendt for vores klassiske danske retter, med et strejf af køkkenets fantasi, samt høje kvalitet. Vor faguddannede kokke elsker at være kreative og udforske menuer og smagssammensætninger, der er med til at gøre vores retter lidt bedre end andre. Alle tjenere og kokke er enten faguddannede eller elever.

Vi sætter en ære i at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer af høj kvalitet. Vi stiller nemlig krav til vores råvarer – Vi har siden starten fokuseret på gode og ærlige madoplevelser, fortrinsvis af lokale råvarer, samt hjemlig hygge, en afslappet atmosfære og ordentlig betjening. For os er servicering af gæsterne altid 1. prioritet. Det er vores mål at alle skal føle sig hjemme i vores hyggelige og indbydende restaurant.

Vi brænder for vores arbejde og går meget op i, at et besøg hos os skal være mere end blot et måltid mad – det skal være en oplevelse langt ind i sjælen.

Hvis du er på udkig efter en god restaurant eller spisested i Horsens, så kig forbi, og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi glæder os til at tage imod dig I Hotel Korning Kro´s restaurant.

Prøv også Køkkenchefens egen gourmet menu...

Med udgangspunkt i de aller bedste og friskeste Premium råvarer, kræser køkkenchefen om dem. Det gør han for at kreerer en dejlig velsmagende menu til Jer.

Denne menu indeholder op til 8 retter der vil blive præsenteret af ham. Derfor vil der være rig mulighed for at få en god gastronomisk snak om råvarerne..

Tjeneren vil sørge for at der altid vil være minimum 6 vine ad libitum samt limonader, juice og andre mundskyller. Til afslutning serveres der kaffe eller te og en mundskænk.

Serveres kun 1. lørdag i måneden mod forudbestilling onsdagen før.