Gå til indhold
Grøn oplevelse
©  Foto:

Restaurant Gasfabrikken

Lækre, kreative og veltilberedte retter lavet af økologiske og lokale ingredienser. Hos Gasfabrikken kan du få store smagsoplevelser i stemningsfulde rammer. 

Smagen er nummer 1 – økologi er en bonus

Hede Nielsens gamle gasfabrik i hjertet af Horsens er i dag omdannet til en moderne og indbydende restaurant og bar. Her laver de ambitiøse kokke mad fra bunden af lokale økologiske råvarer. Gasfabrikken er byens eneste restaurant med det økologiske sølvmærke, som er din garanti for 60 til 90 % økologiske råvarer. Samtidig bruger de i høj grad ingredienser fra lokale fødevareproducenter af høj kvalitet.

 

Den populære sæsonmenu

Til aften kan du sætte tænderne i Gasfabrikkens sæsonmenu, som består af fire lækre og varierede retter. Menuen skifter hver tredje uge og har altid sit udgangspunkt i de råvarer, der er allerbedst netop nu. Til sæsonmenuen kan tilvælges vinmenu eller ølmenu.

Du har også muligheden for at bestille a la carte retter fra et smalt, men spændende og varieret menukort med blandt andet fisk, okse, tapas og risotto.

Gasfabrikken har et bredt vin- og ølkort med mange økologiske og biodynamiske lækkerier, og et cocktailkort, hvor blandt andet deres egenproducerede gin stærkt kan anbefales.

 

Brunch og frokost

Kig ind til lidt forkælelse i dagstimerne og prøv en af klassikerne i Gasfabrikkens frokostmenu. Nyd en overdådig tapas tallerken eller måske en portion kalvetatar eller en cæsarsalat – her er lidt til enhver smag.

På lørdage kan du mellem 10 og 12 starte dagen med en brunch-buffet af høj kvalitet med masser af gode oste, charcuterie, hjemmebag og søde, syltede sager anrettet til en indbydende selvbetjeningsbuffet. Din omelet, pandekager eller eggs benedict laves på bestilling, så den altid er frisk og lige præcis som du ønsker den.

 

Nyd en god drink efter middagen

Som afslutning på en god aften kan du sætte dig til rette i Gasfabrikkens hyggelige bar, som byder på et omfangsrigt menukort med alt fra økologisk saft til specialøl, vine, cocktails og et væld af forskellige rom og gins – heriblandt naturligvis husets egen bathtub-gin.  Tjek Gasfabrikkens åbningstider på deres hjemmeside.

 

Reserver dit bord

Vi anbefaler, at du booker på forhånd. Så er du sikker på at der er plads til dig når du kommer. Klik på dette link for at gå til online bordbestilling.

#kystlandet: