Gå til indhold
©  Foto:

Restaurant Det Lille Røgeri

Stemningsfuld fiskerestaurant med butik i den smukke natur ved landsbyen Voervadsbro. Nyd den populære fiskebuffet med et væld af lækkerier, der er lavet fra bunden og i eget røgeri.

Skønne fiskedelikatesser i Bakkelandet

Nær store naturattraktioner og med Gudenåen løbende lige i baghaven, kan du besøge denne kombinerede fiskerestaurant og butik i den lille idylliske landsby Voervadsbro mellem Horsens og Silkeborg. Restauranten laver alle fiskeprodukterne selv. Røgvarerne bliver røget i deres mere end 35 år gamle rygeovn. Salaterne er hjemmerørte og fiskefrikadellerne naturligvis med egen opskrift. Hvis du ønsker frisklavet, uprætentiøs og velsmagende mad serveret under uformelle og hyggelige rammer, så er Det Lille Røgeri stedet for dig.

Du kan vælge at sidde indendørs i den store restaurant eller udendørs ved de opstillede borde i det hyggelige gårdmiljø.  

 

Fiskebuffet

I buffeten kan du få mange af de lækre specialiteter, som sælges i butikken. Her vil være friskrøget fisk, lune fiskefileter, skaldyrssalater, salat med hjemmelavet dressing og minimum en kødret. Buffeten er overflødighedshorn af lækkerier for alle fiskeelskere, og du vil utvivlsomt ikke gå sulten hjem.

Der er desuden både kage, frugt og ost inkluderet i prisen.

 

Bestil bord

Det Lille Røgeri er en populær restaurant og vi anbefaler, at du bestiller bord på forhånd. Restauranten er åben til frokost, men ikke om aftenen. Du kan se de aktuelle åbningstider på Det Lille Røgeris hjemmeside. Bordbestilling foregår ved kontakt til restauranten på 75 78 28 85.

 

Køb fisk med hjem

Det Lille Røgeris butik sælger et flot udvalg af røgvarer, frisk fisk og salater samt andre delikatesser. Du kan også købe take-away, færdigretter og frokostbokse to-go.

Du kan læse mere om Det Lille Røgeris butik på denne side.

#kystlandet: