©  Foto:

Racket Club Stensballe

I naturskønne omgivelser ved Stensballegaard Golfklub ligger dette padel center, hvor du kan prøve kræfter med padel sporten. Uanset om du er øvet eller begynder, har du mulighed for at kigge ind og spille en enkelt gang – uden krav om medlemskab.

Padelcenter i Stensballe

Dette padelcenter i Horsens-bydelen Stensballe ligger naturskønt og giver dig muligheden for at prøve den hastigt voksende sportsgren, padel tennis. Om du er turist, som leder efter en sjov dagsaktivitet med familien eller en borger, som søger en ny aktiv hobby, kan du her let prøve om sporten er noget for dig. Racket Club Stensballe har fem double-baner som kan bookes. I centret er der også omklædnings- og badefaciliteter samt en café med forfriskninger og en lille butik med blandt andet bat og tøj.

 

En sjov sport for alle

Padel tennis har i de senere år vundet hastigt indpas i Danmark og du har formentlig hørt om den, men måske ikke prøvet den. Padel er en kombination af tennis og squash. Man spiller inde i et bur på en optegnet bane, der er opdelt af et lavt net og ca. på størrelse med en halv tennisbane.

Det siges om padel, at det er en sport, der er "let at lære, men svær at mestre" - hvilket har den fordel at alle kan være med, og have det sjovt lige fra start.

Padel skal spilles af mindst 4 personer, og er derfor en perfekt (og sund) familie-aktivitet, hvor selv de mindre børn kan være med. Battet er ca. på størrelse med et typisk strand-tennis bat og bolden minder om den typiske gule tennisbold.

Det er motion, leg, sjov og spas - samlet i ét spil.

 

Favorable åbningstider

Racket Club Stensballe holder åbent dagligt fra 6:00 til 24:00. Der er med andre ord stor fleksibilitet og mulighed for at spille lige når det passer dig. Vær dog opmærksom på, at der skal bookes bane på forhånd.

 

Book en bane

Racket Club Stensballe’s hjemmeside kan du læse mere om centret og booke en bane. Vi anbefaler at booke i god tid, da banerne oftest er i brug. Du har mulighed for at få 50 % rabat på første booking med koden "STENSBALLE50", og kan derfor prøve sporten til en god pris.

Foruden muligheden for at booke en bane har Racket Club en række tilbud som introhold, holdtræning og privatundervisning samt afholdelse af turneringer. Som medlem i Racket Club har du adgang til alt dette samt rabat på booking af bane.

 

Når du alligevel er her

Racket Club Stensballe ligger lige ved Stensballegaard Golfklub, og når du tager et spil padel, kan du med fordel kombinere med et besøg i Stensballegaards restaurant/bar til et måltid mad eller kolde drikke, som kan nydes med en fantastisk udsigt over golfbanen.

Stensballegaard ligger i smuk natur, og du kan vælge at gå en tur i de nærliggende skove eller ned til den populære badestrand, Husodde Strand, få hundrede meter fra centret.  

Centret ligger cirka 6 kilometer fra centrum. Der er parkering lige ved døren og bybusforbindelse fra centrum.