Gå til indhold
©  Foto:

Posthuset Streetfood

Smag på hele verden og oplev events og koncerter hos Posthuset Streetfood i Horsens.  

POSTHUSET ER MIDLERTIDIGT LUKKET

 
********
Endelig! Horsens har fået sit eget streetfood market - Posthuset. Med sin beliggenhed kun få meter fra shoppingstrædet Søndergade og 10 minutter fra Horsens Banegård samt det nye VIA Campus, kridter Posthuset an til at være Horsens' helt centrale mødested, hangout-spot og mad-mekka. 

Posthuset er ikke helt ligesom de andre streetfood markeder. Posthuset tilbyder nemlig 100% indendørs faciliteter, i lokaler der er renoveret- og udstyret med bæredygtige materialer og møbler.

Selvom designet er industrielt - og tager afsæt i bygningens historie - er det en streetfood experience, der adskiller sig fra den urbane 'lagerhals-oplevelse', som streetfood universet oftest er kendt for. Derudover har Posthuset endda sin egen maskot - brevduen Vitus B.  

 

Posthuset - meget mere end bare street food

Posthuset StreetFood ligger i Horsens' gamle postcentral, der er moderniseret og bygget om - men med øje for de historiske detaljer. 

Alle madboderne ligger i Posthusets stueetage, hvor også indgangen og de indendørs spiseområder er.
For de mindste er der et hyggeligt lege-hjørne med skum-gulv, tegneredskaber, små borde og stole, samt en elektrisk Postmand Per bil. 


På overetagen finder du Vinterhaven, der er et hyggeligt og afslappende område med genbrugsmøbler, reoler med bøger og brætspil til fri afbenyttelse, og masser af planter og blød belysning. Vinterhaven er ideel til eftermiddagshyggen eller studiegruppen - eller alle der trænger til en lille pause fra det summende liv i stueetagen.

Der er toiletter på begge etager.

 

Udendørsområde & Orangeriet

Posthusets gamle parkeringsplads er omdannet til et af byens bedste ude-rum. Her er gamle ladvogne ombygget til overdækkede sidde-områder, en ægte brandbil fra 1964 står parkeret mellem borde og bænke. Orange parasoller pryder hele arealet og træ-plateauet i midten er perfekt til de korte besøg. 

Til de mere blæsende dage kan du gå ind i Orangeriet, der er bygget af gamle genbrugsvinduer, og emmer af fransk boheme-stemning med flettede café-stole og lyskæder i loftet. Der er endda stikkontakter herinde, så du kan sidde med en kop kaffe og arbejde eller studere.    


Smag på hele verden 

Om du er til danske klassikere eller elsker at prøve noget nyt og anderledes, så finder du det hos Posthuset!

Næsten alle boder tilbyder budget-venlige mindre retter, så du kan nå at smage lidt på 'hele verden', mens du er på Posthuset.

Alle boderne tilbereder maden fra bunden med friske, lækre råvarer, og Posthusets gastronomiske chef Bryan Francisco sikrer, at kvaliteten altid er i top! 

Du kan få både glutenfrie, laktosefrie og vegetariske retter hos Posthuset. Se de nuværende boder herunder, eller læs mere om dem på Posthusets street food oversigt

 

 

LOKAL - delikatesse, gårdbutik og bottleshop

Hos Posthuset Streetfood har du mulighed for at smage på det bedste, oplandets gårdbutikker og lokalproducenter har at byde på. 
Konceptet er enkelt - I Posthusets gamle bankboks, kan du se hele udvalget af lokale smagsoplevelser. Du tager fra hylderne, hvad du vil nyde derhjemme, og betaler ved kaffebaren, lige overfor. 

I LOKAL kan du bl.a. finde: 

Udvalg og leverandører vil variere efter sæson. 

 


Kultur og events

Koncerter, stand-up shows og talks er blot nogle af de arrangementer, du kan opleve hos Posthuset Streetfood.

Følg med på Posthusets facebookside for nyeste updates om begivenheder. 

 

Hold dit arrangement på 1st Floor

Hold dit bryllup, din firmafest, din fødselsdag, eller dit møde eller konference hos Posthuset og få stedets øverste etage for dig selv. 

Posthuset planlægger dit arrangement i samråd med dig og skræddersyer den perfekte dag eller aften, med mad fra én eller flere af Posthusets boder, eller fra andre eksterne leverandører. Sammen finder I også den helt rigtige vin-menu, baggrundsmusik, opdækning/afviklingsform - og alt dét du ellers godt kunne tænke dig. 

Læs mere om muligheden for at holde selskaber og events hos Posthuset Streetfood.  

 

Åbningstider og parkering

Se Posthuset Streetfoods aktuelle åbningstider her.

 
Det er muligt at parkere enten ved Posthuset (få pladser), ved parkeringshuset på Levysgade  (2 minutters gang), eller ved parkeringspladsen på Vitus Berings Plads (2 minutters gang).  

 

Mere kultur og byliv i Horsens

Efter et par hyggelige timer hos Posthuset Streetfood, skal du måske videre ud og udforske, hvad Horsens har at byde på.

Se Kystlandets fulde guide til kultur og byliv - og find dit næste stop. God tur!