Gå til indhold
©  Foto:

Padel1 Odder

Prøv den populære, sjove og familie-venlige sport padel-tennis, der giver sved på panden og et smil på læberne. Padel kombinerer det bedste fra tennis og squash, men er noget lettere at kaste sig ud i som begynder - så tag ungerne med, and let the games begin!

En sjov sport for hele familien

Hvis du ikke liiige har hørt om padel tennis før, så er du ikke den eneste.  Padel tennis, eller blot "padel", er en ny og hastigt voksende sport i Danmark, der kombinerer elementer fra tennis og squash. Man spiller inde i et bur, med felter af metalgitter og glas, på en optegnet bane, der er opdelt af et lavt net og ca. på størrelse med en halv tennisbane.

Det siges om padel, at det er en sport, der er "let at lære, men svær at mestre" - hvilket har den fordel at alle kan være med, og have det sjovt lige fra start. 

Padel skal spilles af mindst 4 personer, og er derfor en perfekt (og sund) familie-aktivitet, hvor selv de mindre børn kan være med. Battet er ca. på størrelse med et typisk strand-tennis bat og bolden minder om den typiske gule tennisbold. 

Det er motion, leg, sjov og spas - samlet i ét spil. 

 

Besøg byens padelcenter

Padel-centret er beliggende i en lagerhal, på den gamle maskinfabrik i Fillerup kun 3 km fra Odder midtby. I hallen er der 12 meter til loftet, så selvom spillet foregår i et bur, er der god luft omkring. Trænger du til en pause i mellem spillene, er der et lækkert lounge-område, hvor du kan nyde medbragte forfriskninger eller blot få pulsen ned igen. Der er toilet og badefaciliteter i centret. 

Padel1 tilbyder altid gratis bat og bolde, men man må også godt benytte sig af eget udstyr.

 

Åbningstider, priser og booking af baner

Padel1 har gode åbningstider året rundt - men er ubemandet. Se derfor aktuelle åbningstider samt procedure for booking og benyttelse af banerne på deres hjemmeside.

Eftersom centret kun har to baner, anbefaler vi, at du booker i god tid.

Det koster mellem 125-380 kr. at booke en bane, alt efter hvor lang tid - og i hvilket tidsrum på dagen - du vil spille. 

#kystlandet: