Gå til indhold
©  Foto:

Øko Ged og Grønt

Økologi er i højsædet hos dette lille familielandbrug i den smukke natur ved Sondrup Bakker. Gården har et stort gedehold, og  i gårdbutikken sælges mejeriprodukter af gedemælk samt gedekød og pølser.

Idyllisk gårdbutik i smukke omgivelser

I det kuperede naturområde ved Sondrup Plantage ligger dette landbrug med 140 malkegeder og lige så mange unggeder. Al mælk fra gederne forvandles til skønne oste i gårdens lille mejeri. Her produceres gedeoste og andre mejeriprodukter af høj kvalitet, som sælges i gårdbutikken samt i flere butikker i lokalområdet.

 

Gårdbutik med lokalproducerede fødevarer

Gårdbutikken hos Øko Ged & Grønt er åben med begrænsede åbningstider tre gange om ugen. Se åbningstider på deres hjemmeside. I butikken kan du købe en lækker gedegouda med og uden urter. Prøv også den herlige økologiske gedeost i saltlage, friskost, gedebrie og ej at forglemme, gedeyoghurt.

Du har også mulighed for at købe frisk gedemælk, hvis du medbringer egen beholder. Giv da gerne mejeriet besked på forhånd.

Du kan desuden også købe forskellige gedekødsudskæringer og gedepølser. Har du ikke smagt gedekød før, har du muligheden her.

Øko Ged & Grønt er en autentisk og lokal fødevareproducent, som leverer kvalitetsprodukter fra jord til bord. Det er samtidig en oplagt mulighed for en lækker smagsoplevelse på ferien eller en unik souvenir.  

 

En del af Kystlandets food map

Øko Ged & Grønt er en af mange lokale gårdbutikker og fødevareproducenter, som er en del af Kystlandets fødevarekort. Kortet er din guide til lokale produkter af høj kvalitet. Fra mejerier til røgerier og frugtplantager - i Kystlandet finder du hele spektret.

 

Kombiner dit besøg med store naturoplevelser

Du finder ikke en meget bedre placering til en gårdbutik end Sondrup Bakker. Her er et skønt terræn til vandreture og cykelture. Gården ligger lige overfor en af Danmarks skønneste skove til vandreture, og der er også flere fine udsigtspunkter inden for kort gåafstand med en imponerende udsigt over Horsens Fjord. Få hundrede meter fra butikken ligger Trustrup Udsigtshøje, hvor du kan overveje at holde en picnic med et stykke godt brød og gedebrie.

Fra butikken er der heller ikke langt til kysten ved Sondrup Strand, og både cykelruten og vandreruten rundt om Horsens Fjord går desuden gennem området.

#kystlandet: