Gå til indhold
©  Foto:

Odder Fitness Center

Få pulsen op i byens store fitnesscenter, som rummer et stort udvalg af træningsmuligheder for alle. Her er der mulighed for holdtræning eller personlig træning med de kompetente og erfarne instruktører.

Besøg et af Østjyllands største fitnesscentre

I Odder finder du dette motionscenter, der rummer over en stor og veludstyret fitnessafdeling i to etager. Over 1.000 kvadratmeter bliver du mødt af rigeligt med konditionsudstyr, en crossfit-afdeling og en vægtløftningsafdeling. Hos Odder Fitness Center er du sikret udstyr af høj kvalitet, som er fysiologisk korrekt udviklet.  

 

Holdtræning for alle

Odder Fitness Center har et væld af forskelligartede hold, så du let kan finde en træningsform, der passer netop dig. Uanset om du er til yoga, pilates, spinning, heat træning, dans eller udendørs cross-fit, så finder du det her. Hver uge er der mere end 85 hold i fire forskellige sale. 

 

Fitness med tryk på hygge

Hjertet i Odder Fitness Center er den stemningsfulde Café Odfit, hvor du kan nyde en god kop kaffe, en morgenbuffet eller måske læne dig tilbage i en af massagestolene med et magasin. Både i caféen og i omklædningsrummene er der behagelige lædermøbler, og du kan sågar krydre træningen med en tur i sauna.

 

Træn gratis

Odder Fitness Center tilbyder en række forskellige medlemskaber tilpasset dine behov, så du ikke betaler for mere end du bruger.

Hvis du er på ferie i Odder-området, så kan du træne gratis, hvis du er medlem af ét af de 25 danske fitnesscentre fra hele landet, der er tilknyttet Fitness Travel Pass-ordningen.

#kystlandet: