Gå til indhold
©  Foto:

Odder Banegård

Odder Banegård er det trafikale knudepunkt i Odder. Herfra er det muligt at tage letbanen mod Aarhus, hoppe på bybussen eller tage en af regionalbusserne, der kører til oplandet og større nabobyer. Banegården er placeret i hjertet af byen, tæt på byens mange indkøbsmuligheder og spisesteder. Banegården ligger således kun 100 meter fra gågaden Rosensgade med shopping-muligheder, biograf og flere restauranter. 

Odder Banegård er opført i 1883 og tegnet af statsbanernes arkitekt Heinrich Wenck, som stod bag utallige stationsbygninger i perioden. Bygningen er senere blevet ombygget i 1990 og 2012 og huser i dag station, værtshus, ejendomsmægler og feriehusudlejeren Feriepartner Odder-Juelsminde, der udlejer mange sommerhuse ved Odderkysten. 

Fra Banegården er der gode forbindelser til både Aarhus og Horsens, hvor mange store kulturoplevelser venter. Hvis du hellere vil blive i Odder, så har du alle de store oplevelser i gåafstand fra banegården. Kort herfra ligger eksempelvis attraktionerne Odder Museum, Biffen, Odder Bibliotek, Kuglen og Keglen samt Økologiens Have. 

 

 

#kystlandet: