Gå til indhold
©  Foto:

Lopper og Landstil

Kig ind hos denne vintage livsstilsbutik nær Odder med istandsatte retro møbler, brugskunst og loppefund. I den hyggelige, landlige butik er alt holdt i den smukke, klassiske fransk/nordisk landstil.

Skønne vintage fund på landet

Ved landsbyen Ørting, syd for Odder, ligger gården Østerhøjgaard, som er en af de tre ”Østergårde”. I de landlige omgivelser har indehaver Anja indrettet en butik med pynteting og gamle møbler i en tidligere kostald. Butikken er et besøg værd for dig, som gerne vil lære den romantiske stil, den franske, og den danske landstil bedre at kende, men naturligvis også for dig, som allerede er fan. Her finder du inspiration til smagfuld og kreativ indretning af hjemmet.  Du kan altid få tips og tricks til din indretning, og der lægges stor vægt på, at du som kunde får den bedste vejledning, oplevelse, service, når du handler i butikken.  

 

Unika møbler, specialiteter og kalkmaling

Indehaveren har stor forkærlighed for gamle møbler i godt håndværk. Møblerne er oftest lavet i massivt træ. De er købt hjem og bliver repareret, hvis nødvendigt, inden de sælges videre i butikken.

På Lopper & Landstils hjemmeside kan du se et udvalg af møbler, som er til salg netop nu.

Lopper & Landstil har desuden et sortiment af sæber, cremer og olier fra Sæbeværkstedet, samt specialiteter fra Le Cru, herunder marmelader, pesto, sennep, honning og krydderier.

Slutteligt sælges også miljømærket møbel- og interieurmaling af mærket Nordic Chic. Kalkmalingen fra Nordic Chic egner sig perfekt til vintage møbler, og kan give det sidste touch og personliggørelse til de møbler som du møbler som du har købt i butikken.

 

Åbningstider

Lopper & Landstil holder åbent onsdag-fredag hver uge. Du kan se de nøjagtige, aktuelle åbningstider på deres hjemmeside eller Facebook side.

#kystlandet: