Gå til indhold
©  Foto:

Lopper og Landstil

Velkommen til en anderledes butik på landet. Butikken er beliggende på en gammel gård i Ørting lidt udenfor Odder. Gården hedder Østerhøjgaard og er en af de tre "Østergårde". 

I butikken finder du gamle istandsatte møbler, "lopper" og brugskunst. Alt hvad der hører til den smukke fransk/nordiske landstil. 

Du finder også lækre franske specialiteter fra Le Cru, f.eks. olivenolie, krydderier, pesto, honning, sennep, marmelade osv. Ligeledes finder du økologiske sæber, olier og cremer fra danske Sæbeværkstedet. Der er mange muligheder, hvis du mangler en lille gave til værtinden eller dig selv. 

Jeg forhandler også den smukke vintage paint fra Jeanne d' Arc Living. Vintage paint er en kalkmaling, som giver dine møbler et autentisk gammelt udseende. Det er en rigtig kvinde-maling. Den hæfter på næsten alt og er nem og hurtig at arbejde med. 

Hos Lopper og Landstil lægges der stor vægt på at du som kunde får den bedste oplevelse, service og vejledning, når du handler i butikken. 

Uanset om du allerede er forelsket i den smukke fransk/nordiske landstil, eller om du gerne vil vide mere om stilen, er butikken et besøg værd. Her finder du inspiration til at indrette din bolig smukt og kreativt. Du kan altid få gode råd og hjælp til din indretning. 

Her er hygge og hjerterum. Håber vi ses!