Gå til indhold
©  Foto:

Livsstilsefterskolen Hjarnø

Livsstilsefterskolen er en rolig oase midt på den skønne ø Hjarnø i Horsens Fjord. Her kan du deltage i forskellige aktiviteter eller leje deres arealer til arrangementer i ferieperioder.

Efterskole med fokus på sundhed

Som efterskole har Livsstilsefterskolen på Hjarnø fokus på sundhed og livsstil for unge i 8., 9. eller 10. klasse. Bygningerne er nyrenoverede og råder over glimrende faciliteter for både elever, gæster samt de virksomheder og foreninger, der måtte ønske at leje lokaler.

 

Perfekt til mange arrangementer

Efterskolens arealer og faciliteter giver ideelle rammer for mange forskellige typer aktiviteter. Hvis du leder efter det rette sted at holde kursus, teambuilding, lejrskole, yoga retreat, temadage eller noget helt sjette, så er de unikke rammer på Hjarnø et godt bud på en mindeværdig oplevelse.

Livsstilsefterskolen Hjarnø kan også hjælpe med små aktive indslag undervejs eller formidle kontakt til dygtige instruktører og foredragsholdere.

 

Livsstilsefterskolens faciliteter

  • Foredragssal med plads til 100 personer med alt i AV-udstyr og wi-fi. Den kan indrettes efter behov, f.eks. til konference, gruppearbejde eller yoga
  • Mødelokale med alt i AV-udstyr og Wi-Fi
  • 2 klasseværelser
  • Træningscenter
  • Opholdsstue med billardbord og bordfodbold
  • Wellness-område med spa, koldtvandskar og sauna
  • 22 værelser med plads til i alt 60 overnattende gæster
  • Spisesal med plads til 100 personer. Stort køkken - bestilling af sund og lækker mad gennem efterskolen er muligt
  • Mulighed for udendørsaktiviteter på boldbaner og udendørsarealer

 

Deltag i de mange aktiviteter

I løbet af året arrangerer efterskolen flere events, som du har mulighed for at melde dig til. Arrangementerne retter sig ikke kun mod unge, men har flere målgrupper. Eksempler på events er outdoor-camp for 11-15-årige drenge, sund uge for seniorer og ø-ferie for bedsteforældre og børnebørn.

På efterskolens hjemmeside kan du se kommende events.

 

Book Livsstilsefterskolen Hjarnø til dit arrangement

Til daglig bliver faciliteterne benyttet af eleverne, men i ferier er der mulighed for udenforstående at leje lokalerne. Kontakt Livsstilsefterskolen Hjarnø, og få et tilbud til jeres arrangement.

#kystlandet: