Gå til indhold
©  Foto:

KYSTHUSET

I hjertet af Odder ligger denne store tøjbutik, som henvender sig til den modebevidste kvinde. Her finder du de nyeste kollektioner af en lang række kendte og elskede kvalitetsmærker. Det dygtige personale står altid klar til at rådgive dig til det helt rigtige køb, der passer netop din stil.

Velkommen i en verden af lækker mode

Mos Mosh, Stine Goya, Moss Copenhagen, Mads Nørgaard, Rabens Saloner, Lolly’s Laundry, Neo Noir, Rabens Saloner, Sofie Schnoor, Billi Bi, Bruuns Bazaar, Munthe, Second Female, Pernille Corydon, Five Units, Gai+Lisva, Global Funk, Project A.J.117, Philip Hog, Markberg… er blot nogle af de mange mærker, du finder hos KYSTHUSET.

KYSTHUSET er en stor butik på 175 m2 med en lækker rustik indretning. Butikken er placeret på gågaden Rosensgade i Odder, kun 20 minutters kørsel fra Aarhus.

Hos KYSTHUSET ved de, hvor meget din påklædning kan betyde for den udstråling og personlighed, du møder omverdenen med. Derfor har de specialiseret sig i at tilbyde det bedste inden for modetøj til kvinder, der går op i, hvad de har på, og som gerne vil have adgang til den sidste nye mode uden at gå på kompromis med deres egen stil.

I butikken finder du modetøj til kvinder, der tilgodeser den moderne kvinde, der holder af de velkendte klassikere, men som også gerne vil prøve sig frem og eksperimentere med en ny stil i ny og næ. Her forhandles en lang række kendte kvalitetsmærker med et særligt fokus på dansk design, hvor der håndplukkes styles fra både den etablerede og upcoming modescene.

 

Det bedste inden for modetøj til den stilbevidste kvinde

Det kan tage mange år at finde sin egen stil, men vejen dertil kan faktisk være utroligt spændende. Hos Kysthuset giver udvalget af modetøj til kvinder dig rig mulighed for at eksperimentere med forskellige looks og stilarter. De hjælper både dig, der allerede hviler i den stil, du har, og ved, hvad du går efter, og dig, der søger vejledning og har brug for at prøve lidt forskelligt for at finde det, du søger.

Gå på opdagelse blandt alt fra bukser, bluser og kjoler til sæsonens lækreste overtøj af høj kvalitet, og glæd dig til at tilføje nyt til din garderobe. KYSTHUSET glæder sig til at byde dig indenfor i deres univers af modetøj til kvinder, hvor du altid finder det helt perfekte outfit til hver en lejlighed.

 

Besøg også webshoppen

Foruden den fysiske butik i Odder har Kysthuset også en større webshop som du finder på adressen www.kysthuset.com. Så hvis du ikke lige har mulighed for at komme forbi Odder, kan du forny garderoben hjemme fra sofaen.  Du er også velkommen til at kigge omkring på webshoppen før du besøger butikken og får personlig betjening.

Webshoppens kunder bliver forkælet med hurtig levering, og som medlem af kundeklubben sparer du altid 10% på dit køb og kan dermed få lidt ekstra for pengene – hos KYSTHUSET skal det nemlig være sjovt at shoppe modetøj til kvinder.

 

Følg KYSTHUSET på de sociale medier

Følg med på Facebook og Instagram, hvor der hver uge lægges masser af forslag op til styling af det nyeste tøj fra alle KYSTHUSETS mærker på egne modeller. Der er nyheder hver dag indenfor både tøj, sko & accessories og du får 10% rabat på alle nyheder i både butik og webshop.

#kystlandet: