Gå til indhold
©  Foto:

Kaiser Sport & Ortopædi Horsens

Kaiser Sport & Ortopædi er mere end bare en løbe- og vandrebutik. Det er også en klinik med fysioterapi, fremstilling af ortopædiske indlæg og behandling af løbeskader. Det giver en helt særlig ekspertise i udstyr til friluftsaktiviteter.

Danmarks bedste rådgivning i løbesko og tøj

Med en unik ortopædisk og fysiologisk ekspertise, er du sikret en helt særlig service og knowhow, når du skal anskaffe dig nye løbe- eller vandresko hos Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) i Horsens. Personalet tager sig god tid til at finde den helt rigtige løsning for dig, med udgangspunkt i dig, dine fødder og dine behov. Book tid til en løbetest eller kig ind i butikken uden forudgående aftale og få byens bedste rådgivning.

 

Nyt udstyr til løbe- eller vandreturen

KSO har et stort sortiment af sko, tøj og udstyr til løb og vandring, som er nøje udvalgt, så det overholder deres høje krav til kvalitet.

Af fodtøj kan finde løbesko til både træning, konkurrence og trailløb, men der er også et udvalg af vandresko, indendørssko, sandaler og sikkerhedssko.

Du finder også løbetøj til damer og herrer til alle årstider og behov, samt elektronik, træningsredskaber, sportsbandager og et stort udvalg af indlægssåler. Blandt andet Kaiser Sports egne individuelt fremstillede såler.

Vil du tjekke sortimentet ud før du besøger butikken? Så kig forbi Kaiser Sports webshop og se hvilke brands, som føres i butikken.

 

Klinik med fysioterapi og behandling af sportsskader

I forbindelse med butikken ligger også Kaiser Sports klinik, hvor du kan få behandlet skader og ømme muskler. KSO tilbyder fysioterapi, osteopati, massage, ortopædiske indlæg, og har desuden løbecoaches og kostvejledere tilknyttet.

Udfyld skadeformularen på KSO’s hjemmeside og bliv kontaktet af deres sundhedsfaglige team i forhold til behandling.

 

Åbningstider

Kaiser Sport & Ortopædi Horsens har åbent mandag-lørdag, mens klinikken har åbent på hverdage. Du kan se de nøjagtige aktuelle åbningstider på hjemmesiden.

#kystlandet: