Gå til indhold
©  Foto:

Is-Kagen

Få en stor isoplevelse hos dette anderledes ishus i Horsens. Her kan du nyde den lækreste, hjemmelavede is i smukke, kreative designs. Hos Is-Kagen kan du både nyde imponerende iskager, softice, hjemmelavede isvafler og ispinde med skønne toppings, belgiske vafler med mere.

Byens mest spændende ishus

Centralt i Horsens kan du besøge dette anderledes ishus, hvor kokken Mark Andreæ har et mål om at give dig unikke smagsoplevelser med hjemmelavet is af høj kvalitet og gode råvarer. Isen smager himmelsk – og så kan den spises med øjnene.

Hver dag producerer Mark frisk is i butikkens baglokale med stor erfaring, dygtigt håndværk og unikke designs. Mælk og fløde er økologisk og alle øvrige ingredienser udvælges også med stor omhu.  

 

Lækre is på menuen

Is-Kagen har et bredt udvalg af diverse isprodukter. Du finder alle de klassiske is som softice, isvafler med toppings, bøtter med is til fryseren og lækre ispinde. Derudover kan du også købe de spændende iskager, som har lagt navn til butikken. De kommer i flere størrelser. Isen findes i mange forskellige smagsvarianter og indbydende designs.  Du har mulighed for at nyde Is-Kagens is til belgiske vafler og hjemmelavede cookies.

 

Drikkevarer

Kvalitetskaffe fra Clevercoffee, varm chokolade, milkshakes, slushice, vin og drinks er på menuen i butikken, når du trænger til lækre drikkevarer. Hvad siger du for eksempel til en strawberry daiquiri med Is-Kagens jordbæris, iskaffe eller frisk, hjemmelavet lemonade på en varm sommerdag?

Du kan se hele Is-Kagens menu på denne side.

 

Bestil is til afhentning

På Is-Kagens hjemmeside kan du bestille is. Så er den klar til afhentning, når du ankommer.  

 

Private dining og mad til events

Mark fra Is-Kagen er uddannet kok og tidligere køkkenchef fra spisestedet på Koldinghus i Kolding. Passionen for mad er stadig intakt, og du kan nyde godt af hans erfaring og gode håndværk ved at bestille mad til din fest eller dit event fra Is-Kagen.

Is-Kagen tilbyder alt fra skaldyrsfad til nordisk tapas, charcuteri, julefrokost og nytårsmenu.

Er du vært for bryllup, konfirmation eller lignende? Mark tilbyder at komme til dig og stå for madlavningen. Alternativt kan I holde private dining for 10-25 personer hos Is-Kagen.

#kystlandet: