Gå til indhold
©  Foto:

Juelsmindehalvøens Kajakudlejning

Har du lyst til at opleve Juelsmindehalvøen til vands? En tur i de familievenlige sit-on-top-kajakker kan være en smuk og mindeværdig oplevelse. Lej en kajak og drag ud på Horsens Fjord eller Vejle Fjord for jer selv eller på en guidet tur. Eller prøv fiskeri fra de stabile fiskekajakker. 

Bliv ét med naturen i kajak

Området omkring Juelsminde egner sig perfekt til ture i havkajak. Det stille vand i Horsens og Vejle Fjorde kombineret med smukke snoede kyststrækninger og små charmerende øer giver helt ideelle forhold til udforskning af den jyske østkyst.

Hos Juelsmindehalvøens Kajakudlejning har du mulighed for at leje en eller flere kajakker. Du kan leje de traditionelle havkajakker eller de mere familievenlige sit-on-top-kajakker. Kajakkerne kan afhentes i Staksrode eller leveres til et på forhånd aftalt sted mod et mindre gebyr.

 

Tag på fisketur i kajak

Sit-on-top-kajakkerne fungerer glimrende som alternativ til fiskeri fra båd. Kajakkerne har stor stabilitet og har en stangholder monteret. Både Horsens og Vejle Fjorde har en rig fiskebestand og gode muligheder for fangst.

 

Familievenlig kajaksejlads

I sit-on-top-kajakken sidder du, som navnet antyder, på et sæde på toppen af kajakken i stedet for sænket ned i et tildækket hul. Dette giver en større stabilitet, der gør kajakken egnet for nybegyndere. Kajakkerne kan monteres, så der er plads til to voksne og et barn i midten og kan derfor være et godt alternativ til kanoen.

 

Guidede ture

Drømmer du om at blive bedre til at sejle i kajak eller at lære områdets fjorde bedre at kende? Så tilbyder Juelsmindehalvøens Kajakudlejning guidede ture i hele området. Kontakt dem og forhør dig om muligheden.

 

Priser for leje

Du kan leje kajak inkl. pagaj og svømmevest fra 300 kr. Du kan se de præcise priser på hjemmesiden.

#kystlandet: