Gå til indhold
©  Foto:

Jacobsen Plus

Besøg et af Danmarks største designuniverser indenfor møbeldesign og interiør – beliggende centralt i Horsens. Her finder du mange af de mest anerkendte designklassikere fra hele verden og især velkendte navne som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Børge Mogensen og Poul Henningsen.

En af Danmarks førende indenfor designklassikere

Jacobsen Plus er et større møbel- og interiørhus, kun få hundrede meter fra gågaden i Horsens. Butikken specialiserer sig i designermøbler og belysning fra anerkendte designere med særligt fokus på de største danske navne. Sortimentet spænder vidt og bredt og udvalget er stort – og det man ikke finder fysisk i butikken, findes på webshoppen. Det er med andre ord her, hvor du kan anskaffe dig Ægget, Svanen, Y-stolen, Montana bogkasser og andre tidløse klassikere.

 

Brugskunst og pyntegenstande til hjemmet

Foruden møbler og et stort udvalg af designlamper, byder Jacobsen Plus også på et udvalg af accessories til hjemmet. Du har god mulighed for at finde den helt rigtige værtindegave eller en souvenir fra ferien. Alt fra sengetøj til Hay-produkter, Kay Bojesens abe eller lækre håndsæber.

 

Møbelhandel i 5. generation

Jacobsen Plus har været familieejet siden 1929, hvor salget startede fra Wilhelm Eriksens snedkerværksted i Horsens. Senere blev dette i nye lokaler til Leo Jacobsen, og navnet blev i folkemunde synonym med møbelhandel i byen.

Sidenhen er møbelvirksomheden blev kendt under navnet Jacobsen Plus, som i dag drives af femte generation – Peter og Claudia Jacobsen.

Virksomhedens webshop samt butikken i Horsens servicerer hele landet med møbler, lamper og accessories. Snart vil endnu en butik se dagens lys – der åbnes nemlig i 2022 på Strøget i København.

Klik på dette link for at gå til Jacobsen Plus’ webshop og få et indblik i sortimentet inden du besøger butikken.

På denne side kan du tage en virtuel rundtur i butikken.

 

Åbningstider

Mandag-Fredag: kl. 10.00-17.30.

Lørdag: kl. 10.00-14.00.

Første søndag i måneden: kl. 11.00-15.00.

#kystlandet: