Gå til indhold
©  Foto:

Hou Mesterslagter

Kig indenfor i denne traditionsrige slagterbutik i Hou, som har et kæmpe udvalg af lækre kødudskæringer, pålæg, delikatesser og færdigretter. Her vil du altid opleve kød af højeste kvalitet og højt serviceniveau.

Mere end bare en slagterbutik

Fra sekundet du træder indenfor hos Hou Mesterslagter, står tiden stille, og du føler dig hensat til de gode gamle dage, dengang slagteren var et naturligt samlingspunkt.

Uanset om du har lyst til en bøf på panden, gris over grillen, hjemmelavet pålæg til smørrebrødet, en ægte slagterburger med ribbensteg eller delle til frokost eller en snak om madlavning, er du kommet til det rette sted.

Slagtermestrenes kærlighed til faget skinner igennem på de velhængte kødudskæringer, som altid er skåret ud af hele danske grise, kreaturer og fjerkræ.

Indehaverne er kendt for høj kvalitet og sætter en ære i at lytte og forstå kunderne, når de besøger slagterforretningen. Kunderne får også gerne et godt råd med på vejen.

Er du i området, så kig forbi slagterforretningen i Hou lidt uden for Odder.

Ikke mindst for at (gen)opleve stolte danske traditioner.

 

Det handler om hjemmelavet mad

Hou Mesterslagter er nemlig indbegrebet af traditionsrigt håndværk.

Med alt fra fjerkræ, okse, gris og lam til spegepølser, grillpølser, færdige produkter og pålæg er der noget for enhver smag. Det er ikke uden grund, at Hou Mesterslagter siger, at alt kan lade sig gøre.

Her finder du også et stort udvalg af hjemmelavede delikatesser og ovnklare færdigretter, der er fremstillet, "som vor mor lavede dem".

Maden er altid lavet fra bunden af årstidens friske råvarer på gammeldags manér – halvfabrikater og andre nemme løsninger er aldrig en del af tilberedningen.

 

Udsøgt kvalitet siden 1969

Slagterforretningen har eksisteret i mere end 50 år. Fra Ernst og Kathe Enghøj overtog butikken i 1969, til deres yngste søn valgte at gå i faderens fodspor og overtage forretningen i 2001, til han overdrog nøglerne til sine svende i 2021, er der sket meget i den traditionsrige slagterbutik.

Og stemningen? Den er bevaret igennem alle årene.

Atmosfæren er lækker, og duften er noget ganske særligt – for ikke at tale om smagen. Filosofien er, at det skal være en oplevelse at gå til slagter.

 

Få maden leveret til sommerhuset, feriehuset eller campingpladsen

Hou Mesterslagter leverer også mad ud af huset, kødpakker og andre specialiteter, så det er muligt at bestille og få leveret inden for en radius af 40 km.

Det kan være særlig velegnet til dig, der er i sommerhus, feriehus eller ligger i telt på campingpladsen og ønsker noget ekstra godt til panden eller grillen.

Butikken har hjemme lige ved Hou Havn, så du kan også bestille din mad på forhånd og samle den op på vej hjem fra en udflugt på Tunø. Fx specialiteter som pålæg, pølser, røgvarer og salater.

Quick food som burger, sandwich og pizza er også en del af sortimentet.

 

​Her er det, du bl.a. kan bestille:

 • Kødpakker
 • Mad til grillfest
 • Julefrokoster
 • Ost- og pølseborde​
 • Buffetborde
 • Smørrebrød
 • Forretter
 • Hovedretter
 • Desserter
 • Fastfood
 • … og meget, meget mere!

 

Kontakt Hou Mesterslagter, hvis du gerne vil høre mere – eller besøg butikken, hvor du altid kan få en snak med indehaverne eller en af deres dygtige medarbejdere.

De glæder sig til at hilse på dig.

#kystlandet: