Gå til indhold
©  Foto:

Hotel Møhr

En fantastisk loft-suite beliggende i hjertet af Horsens i latinerkvarteret med de små charmerende goumetgader, Grønnegade og Thonbogade, Horsens Ny Teater samt adgang til den nyrenoverede gågade.

Fuld loft-suite med hyggen fra fritlagte bjælker og loft til stuk, bestående af soveværelse med franske døre til stort opholdsrum, te-køkken, badeværelse og egen indgang.

Soveværelset indeholder stor dobbeltseng, påklædningsbænk, spejl samt bøjlestang.

Det store opholdsrum med fritlagte bjælker og loft til stuk indeholder lækkert sofaområde, lille spisebord / arbejdsbord med plads op til 4 gæster, tv, Beoplay A9 samt te-køkken.

Te-køkkenet indeholder Illy espressomaskine, køleskab samt lille vinbar hvor man kan tilkøbe vores nøje udvalgte vine.

Loft-suiten er nyrenoveret og indrettet med designmøbler - et nordisk design krydret med et varmt udenlandsk udtryk.

Med beliggenhed oven på Restaurant Møhr og nabo til Cafe Gran, er der hurtig adgang til to af byens bedste spisesteder, der byder på alt fra morgenmad til helaftensoplevelser.

Prisen pr. overnatning er 900 kr. 

Læs mere om Cafe Gran og Restaurant Møhr her:

www.CAFEGRAN.dk
Med kåringen som årets spisested 2018/2019 er Cafe Gran Horsens spisested der favner alle. Med alt fra morgenmad over brunch til smørrebrød og 3-retters menu byder Cafe Gran på små intime oplevelser til helaftensoplevelser. Fredag og lørdag er der cocktails og hygge helt ind til klokken 02.00.

www.RESTAURANTMOEHR.dk
Forkælelse med udgangspunkt i nøje udvalgte udskæringer samt mulighed for Smagen af Møhr - en helaftensoplevelse der tager udgangspunkt i social dining og fyldt med smagsoplevelser.

Vi glæder os til at forkæle jer.