Gå til indhold
©  Foto:

Horsens Fodslaw

Tag med på skønne vandreture med andre vandreglade ligesindede. Horsens Fodslaw arrangerer løbende vandringer i hele Kystlandet - og du er velkommen til at deltage. Det er din mulighed for at få frisk motion og samtidig møde nye mennesker.

Tag med på fælles vandretur

I snart 50 år har Horsens Fodslaw arrangeret vandreture i lokalområdet. På turene kombineres frisk luft med smuk natur, godt selskab og højt humør. Tag familien eller vennerne med – eller kom selv. Her er der nemlig gode muligheder for at møde nye bekendtskaber, og få nogle gode snakke undervejs på turen.  

 

De traditionsrige vandreture

Flere af Horsens Fodslaw’s ture er faste gengangere, som afvikles hvert år. Du kan eksempelvis deltage i den årlige Beringsvandring, Kirkholmvandringen ved As Vig og Juelsminde, Nytårsvandringen, julemotionsturen og Purhøjvandringen i påsken, som går til toppen af det flotte udsigtspunkt syd for Horsens. Det koster 25 kroner at deltage. 

Turene arrangeres oftest i forskellige distancer, så alle kan være med. Fra de korte ture omkring 5 kilometer til de lange på mellem 20 og 30 kilometer. For Fodslaw er sundhedsaspektet vigtigt i forbindelse med vandreturene, og det er vigtigt, at alle kan få muligheden for at få lidt motion - uanset evne, lyst og erfaring med lange vandreruter. 

 

Julemotionstur

Hvert år kan du tage på julemotionstur med Fodslaw og forbrænde julens søde sager. Julemotionsturen afholdes 2. juledag og har startsted ved Egebjerg Fritidscenter. Distancer på 5 og 10 km. Læs mere på Fodslaw Horsens' Facebook-side. 

 

Kom med på gratis træningstur

Den første onsdag i hver måned (med undtagelse af de tre vintermåneder) afholdes der aftentræningsture. Turene, der er 5-7 kilometer lange, kan alle deltage i. Der er ingen krav om medlemskab, og det koster ikke en krone, da der ikke indgår forplejning. Det er forskelligt fra gang til gang, hvilket område der besøges. Find information om tid og sted på Horsens Fodslaws hjemmeside. 

 

Hold øje med kalenderen

Horsens Fodslaw’s hjemmeside kan du holde dig opdateret på kommende ture og se, hvordan du tilmelder dig.  

Turene fremgår også af Horsens Fodslaws Facebook-gruppe og Kystlandets online kalender.

  

Om Fodslaw

Horsens Fodslaw er en af 39 lokalafdelinger tilknyttet Vandreforeningen Fodslaw. Den mere end 50 år gamle forening har 5.000 glade medlemmer og blev oprindeligt stiftet med henblik på at tilbyde træningsture op til Hærvejsmarchen. Træningsture arrangeres stadig, men foreningen har i dag også fokus på oplevelsen i de udbudte arrangementer. Som medlem i Fodslaw har du visse fordele, og støtter op om foreningens fortsatte eksistens, men det er på ingen måde en lukket klub. Fodslaw åbner glædeligt dørene op og inviterer dig med på travetur. 

#kystlandet: