Gå til indhold
©  Foto:

Højgaard Park

Tag med til hyggelige havekoncerter med kendte danske artister midt i Odder. Glæd dig til intim-koncerter, hvor stemningen er i top, afskærmet fra byens trafik.   

Stemningsfulde sommerkoncerter i Odder

Der er dømt villahygge, havefest og koncerter med anerkendte danske artister, når Højgaard Park inviterer til sommerkoncerter i privat have i skønne omgivelser midt i Odder.

Koncerterne foregår i telt, men med udsigt til den grønne frodige have. Der er altid fællessang og underholdning som optakt og, man kan nyde stedets berømte hjemmelavede lagkager. Kom i god tid og lad dig friste af det lækre udvalg i baren, samt nyde den gode stemning inden koncerten.

Der er parkering lige i nærheden, men begrænset. Så det anbefales, at man tager turen på cykel eller gåben. Der er cirka 1,5 kilometer til centrum af Odder.

 

Program 2022

I løbet af sommeren kan du opleve folkekære favoritter og nye talentfulde artister. Fra musicalstjerner til blues og lokale bands.

18. juni: Blues Buddies - blues rock

26. juni: Isabel Diana Schwartzbach – musical talent

23. juli: Vibeke Hoby og Kristian Rusbjerg – tyrolerfest

16. august: Stig Rossen – en af Danmarks største stemmer

27. august: Kim & Hallo – Festligt coverband med alt fra Dansktop til pop og rock.

 

Følg Højgaard Park på Facebook

Der kommer flere navne til i løbet af året. Følg Højgaard Park på Facebook og hold dig opdateret om kommende events og læs mere om kunstnerne.

 

Køb billetter

Vil du opleve den hyggelige stemning til havekoncerterne hos Højgaard Park? Du kan købe billetter til koncerterne og se de kommende events via Odderbilletten.dk.

#kystlandet: