Gå til indhold
©  Foto:

Højgaard Park

Tag med til hyggelige havekoncerter med kendte danske artister midt i Odder. Glæd dig til intim-koncerter, hvor stemningen er i top, afskærmet fra byens trafik.   

Stemningsfulde sommerkoncerter i Odder

Der er dømt villahygge, havefest og koncerter med anerkendte danske artister, når Højgaard Park inviterer til sommerkoncerter i privat have i skønne omgivelser midt i Odder.

Koncerterne foregår i telt, men med udsigt til den grønne frodige have. Der er altid fællessang og underholdning som optakt og, man kan nyde stedets berømte hjemmelavede lagkager. Kom i god tid og lad dig friste af det lækre udvalg i baren, samt nyde den gode stemning inden koncerten.

Der er parkering lige i nærheden, men begrænset. Så det anbefales, at man tager turen på cykel eller gåben. Der er cirka 1,5 kilometer til centrum af Odder.

 

Følg Højgaard Park på Facebook

Der kommer flere navne til i løbet af året. Følg Højgaard Park på Facebook og hold dig opdateret om kommende events og læs mere om kunstnerne.

 

Køb billetter

Vil du opleve den hyggelige stemning til havekoncerterne hos Højgaard Park? Du kan købe billetter til koncerterne og se de kommende events via Odderbilletten.dk.

#kystlandet: