Destination Kystlandet

Historiske guidede ture i rib båd

Tag med på en guidet tur i rib båd med masser af fart og bølgesprøjt og medrivende historiske fortællinger i nærhed med naturen.

Kunne du tænke dig at mærke historiens vingesus og høre spændende lokalhistorie fra vandsiden? På disse historiske rundture kan du opleve den meget medrivende historiker - Casper Clemmensen, der fortæller spændende lokalhistorie fra kysterne og havet.

Casper er specialist i de drabelige vikinge-historier og kender også mange fortællinger fra 2. verdenskrig, men hans viden spænder meget bredt.

Med rib båd kan du hurtigt komme hen over havet. Men bare roligt på turen sejler båden altid så det er behageligt for alle, og at alle føler sig trygge. 

Der er afgang fra Horsens Havn.

 

Pris

290 kr. pr. person for 45 min sejlads

Der er plads til 12 personer + besætning på rib båden

 

Sejl med rib båd

Har du aldrig prøvet at sejle med en rib-båd før, så glæd dig til at mærke et godt sug i maven. Rib’en er nemlig et af havets hurtigste både. Mærk vinden i håret og vandsprøjt på kinderne, når du flyver hen over bølgerne med en topfart, der kan nå op til 110 km/t.

Rib båden er en stor gummibåd med flad bund, som gør det muligt for den at glide hen over vandet og komme tæt på havets dyreliv som sæler og marsvin. Rib-bådens to motorer er monteret bagerst og har hver 300 hk.

Så glæd dig til en anderledes guidet tur med masser af fart og mavesug, bølgesprøjt, nærhed med naturen og medrivende fortællinger.

Det er Mai-Event, der er arrangør på turen.