Gå til indhold
©  Foto:

Gran Bar

Midt på gågaden i Horsens ligger dette udendørs spisested, som specialiserer sig i fisk og skaldyr, specialøl og god vin. Kom og nyd et lækkert måltid eller en kold forfriskning på det flotte udeareal på Søndergade.

Alt godt fra havet på strøget

Besøg dette moderne udendørs spisested midt i Horsens’ pulserende bymidte, der byder på fisk, skaldyr og spændende craftbeer. Sæt dig til rette i solen og nyd en gang østers, hummer, moules frites, krabbe arancini - eller måske en portion fish n' chips. På menuen er også sæsonens ret og sæsonens menu, så du altid kan prøve noget nyt, når du besøger Gran Bar.

Læg dertil et godt udvalg af vine, øl på fad, flaske og god barista kaffe.

Indehaveren Claus er uddannet ølsommelier, og har en stor interesse for at skabe den perfekte sammensætning mellem mad og øl. 

Er der en i selskabet, der ikke kan lide fisk? Det er også muligt at bestille den populære ribeye carpaccio med trøffelmayo. 

Du kan se hele menuen på Gran Bars hjemmeside. 

 

Den store terrasse

Trænger du til en pause på shopping-turen? Eller bare det helt perfekte sted at nyde solskinnet med kolde drikkevarer? Granbars hyggelige terrasse på gågaden har plads til 70 siddende gæster.  Her kan du nyde en specialøl eller et godt glas vin med lidt fiskesnacks til. Terrassen med udendørs servering er også den perfekte ramme for din frokost eller middag. 

Ved terrassen er der markise, varmelamper, afskærmning for vind - og selvfølgelig masser af tæpper, så du også sagtens kan besøge Gran Bar på køligere dage. 

 

Åbningstider og bordbestilling

Gran Bar har åbent torsdag til lørdag til både frokost og langt ud på aftenen. Du kan se de aktuelle åbningstider på Gran Bars hjemmeside. 

Gran Bar har vinterlukket og har i 2022 åbent til og med 1. oktober. 

Du kan bestille bord ved at ringe på +45 76 25 03 03. 

 

En del af Gran-familien

Indehaverne af Gran Bar driver også to andre populære spisesteder i centrum af Horsens. Både hos Restaurant Møhr og Café Gran kan du få skønne madoplevelser i hyggelige rammer. 

#kystlandet: