skip_to_main_content
©  Foto:

Fest i Hvalen

Hvert år i uge 33 omdannes marinaen i Juelsminde til en festivalplads med masser af maritim stemning. Oplev den kendte pælesidningskonkurrence, livemusik, god mad og få lidt til ganen i festivalens mange barer.

Alle sejl er sat til

Er du til en hyggelig og autentisk festival, hvor det maritime miljø danner en helt igennem fantastisk atmosfære, så er Fest i Hvalen helt sikkert noget for dig.

Når sommervarmen er på sit højeste, dækkes der op til fest på en af Danmarks fedeste lystbådehavne i Juelsminde. Boder, scener og telte gøres klar til fem dage i august, hvor der er plads til alle – fra børnefamilier til glade, feststemte voksne.  

Til festivalen kan du opleve masser af god livemusik eller nyde et måltid mad i pop-up restauranten Kabyssen. De mange barer serverer kolde fadøl, velsmagende vine eller en kop irsk kaffe.

 

Den berømte pælesidningskonkurrence

I løbet af festivalen er der flere skøre og sjove aktiviteter til lands og ikke mindst til vands. Det helt store kendetegn er uden tvivl pælesidningskonkurrencen, der i mange år har sat Juelsminde på landkortet. I den 96 timer lange konkurrence skal de deltagende forsøge at blive på deres pæl og undgå at ryge i havnebassinet.

 

Altid i uge 33

Fest i Hvalen sætter hvert år alle sejl til for at give dig og familien og venner en fantastisk oplevelse både på land og i vand.

Et stort team af frivillige står på spring for at servicere dig, din familie og venner, ja selv din hund er velkommen på havnen. For Fest i Hvalen er nøgleordene: Autentisk, maritimt, hyggeligt og sjovt!

På gensyn i uge 33 på havnen i Juelsminde.

SEA YOU!