Gå til indhold
©  Foto:

En aktiv oase på Livsstilsefterskolen Hjarnø

Kig forbi Livsstilsefterskolen Hjarnø, når du besøger øen. I den fine skulpturpark kan du nyde din picnic i rolige omgivelser, og på de omkringliggende boldbaner kan børnene brænde krudt af.  

Livsstilsefterskolen Hjarnø

Midt på øen Hjarnø ligger denne efterskole for børn i 8.-10. klasse med fokus på sundhed og trivsel. Bygningen er nyrenoveret og har fine faciliteter såvel inde som ude. Når elever eller lejere ikke benytter de udendørs faciliteter, er du mere end velkommen til at opholde dig i området og anvende banerne til spil og leg.

 

Skulpturparken

Bag efterskolen finder du en hyggelig oase, hvor du har mulighed for at nyde den medbragte picnic ved de opstillede borde og bænke. Så tag bare madpakken med dig, og hold en lille pause på vandreturen rundt om øen. Skulpturparken er inspireret af Nordisk Mytologi og er udsmykket med flere træskulpturer. Ved de åbne omgivelser har du en god udsigt til de omkringliggende marker og Horsens Fjord.

 

Få pulsen op på multibanen

Børn og barnlige sjæle har mulighed for at få sved på panden på efterskolens multibane. Her er der mulighed for at spille fodbold, håndbold, basket og hockey. Banen består af kunstgræs og er oplyst, så den kan benyttes hele året – også når det er mørkt.

Ved siden af multibanen finder du også en boldbane med græs til fodboldspil.

Du er altid velkommen til at benytte banerne – bare husk at medbringe en bold.

På grunden er desuden en bålplads, der også er til fri afbenyttelse, når den ikke er optaget af elever.  

 

Udforsk Hjarnø

Livsstilsefterskolen ligger på den østlige del af Hovedgaden på Hjarnø. Her er du ikke langt fra øens café og campingplads eller kysten. Et stop ved efterskolen er oplagt på en vandretur rundt om øen. Turen rundt om Hjarnø er cirka 7 kilometer lang og kan klares på halvanden time.

Det er let at komme til Hjarnø og nyde den hyggelige østemning og smukke natur. Færgen sejler nemlig flere end 30 gange om dagen. Læs mere om Hjarnø på denne side.

#kystlandet: