Gå til indhold
©  Foto:

East Coast Surfers 7130

Juelsmindes strande er oplagte til aktiviteter til vands. Ved byens havn kan du prøve kræfter med det populære stand up paddling. Lej et SUP-board, deltag i et introkursus eller køb dit helt eget surfbræt i butikken.

Lej et SUP-board med hele pakken

Fra en unik placering ned til havnen og Storstranden i Juelsminde finder du denne surfshop, hvor du kan leje paddleboards på time- eller dagsbasis. Butikken ligger helt ned til stranden, så du ikke skal slæbe dit bræt – her er der direkte adgang til Kattegats rolige blå bølger. 

Når du lejer et SUP-board, får du alt det nødvendige udstyr med. Våddragt, redningsvest og paddle medfølger således i en samlet pakke.

 

Lær at stå på paddleboard

Hvis du endnu ikke har prøvet Stand Up Paddle, som oplever en hastigt voksende popularitet, kan du stifte bekendtskab med sporten i trygt selskab af kyndige guides. East Coast Surfers tilbyder introkurser, hvor du lærer om sporten, udstyr, sikkerhed og basale teknikker. Herefter fortsætter kurset på vandet, hvor der vil være undervisning, øvelser, konkurrencer og sjove løjer.

Et Stand Up Paddle introkursus er en sjov og anderledes aktivitet på sommerferien i Juelsminde for børn og voksne.  

 

Besøg surfshoppen

I den lille, hyggelige butik kan du købe dit eget surfbræt eller surfudstyr. Udstyr, tøj og mærker kan findes i kendte mærker som Brunotti, Aztron og Aqua Marine. Finder du ikke lige det du leder efter i butikken, kan det ofte bestilles hjem, så tag en snak med personalet, der står klar til at vejlede og guide dig. 

 

Åben hver dag i sommerferien

I sommerperioden kan du surfe hver dag. Butikken holder åbent dagligt fra uge 26 til 32. Så tag familien eller vennerne med til havnen i Juelsminde. Hvis I ønsker at deltage i introkursus, så bedes I booke på forhånd.

 

Midt i et af landets skønneste havnemiljøer

Lystbådehavnen i Juelsminde byder på masser af maritim stemning, liv og aktivitet i sommerperioden, så snart solen skinner. Her er der flere spisesteder ved havnekanten og oplevelser for store såvel som små. Og så ligger byens populære Blå Flag-strand, Storstranden, lige op ad havnen.

Juelsminde er lig med sommer, hygge og ferie.

Du kan læse mere om oplevelser i byen på denne side.

#kystlandet: