Gå til indhold
©  Foto:

DGI Sydøstjylland

Motion og idræt er godt for krop og sjæl. Takket være de mange hundrede lokale idrætsforeninger er der heldigvis gode muligheder for at prøve kræfter med et væld af forskellige idrætsgrene og friluftsaktiviteter. DGI giver overblikket over begivenheder som du frit kan tilmelde dig.

Aktive events for børn og voksne

DGI er en idrætsorganisation med mere end 1,5 million medlemmer. Den lokale afdeling, DGI Sydøstjylland, har omkring 500 lokale idrætsforeninger som medlemmer, som hver især arrangerer events og aktiviteter. Mange af disse events er offentligt tilgængelige – nogle gratis, mens andre kræver betaling. Antallet af tilgængelige events er stort, og der vil med garanti også være noget for dig – uanset om du er barn, voksen eller ældre. Du kan opleve alt fra street soccer til svømning, fra håndbold til fitness og løb.

Måske er der en bestemt aktivitet som du godt kunne tænke dig at prøve? Det er ikke nødvendigt at melde sig ind i en forening. Du kan starte med at tilmelde dig en begivenhed og finde ud af om det er noget for dig.

 

Få overblikket over begivenheder

I DGI’s kalender kan du få overblik over kommende begivenheder i Sydøstjylland. Du kan tilmelde dig alle events direkte fra kalenderen. I filtret kan du vælge, hvilken idrætsgren, som interesserer netop dig.

 

Om DGI

Med 1,5 millioner medlemmer er DGI Danmarks næststørste idrætsorganisation. I mere end 150 år har de i samarbejde med idrætsforeningerne og kommuner arbejdet på at få flere danskere til at bevæge sig – og i den ideelle verden melde sig ind i idrætsforeninger. DGI synliggør foreningernes aktiviteter og uddanner, udvikler og vejleder de mange frivillige kræfter, som er afgørende for idrætsforeningernes eksistens.

#kystlandet: