©  Foto:

DanCenter Juelsminde

Kunne du tænke dig at holde ferie i sommerhus ved de børnevenlige strande langs den jyske østkyst? DanCenter har et stort udvalg af sommerhuse ved populære feriebyer som Juelsminde og Saksild.

Sommerhusferie i skønne omgivelser

Området ved den jyske østkyst syd for Aarhus er præget af smukke strande, mange attraktioner og så er beliggenheden i forhold til motorveje og større byer som Horsens, Vejle, Billund og Aarhus helt ideel.

Kysten i Østjylland er kendetegnet ved lavt, roligt vand og mange sandstrande med fint hvidt sand. Ved de mange Blå Flag-strande er sikkerheden i orden og der er gode muligheder for aktiviteter og gåture i smuk natur. Kysten ved Kattegat er perfekt til børnefamilier, der trygt kan lade de mindste bade i det dejligt lune vand.

 

Din sommerhusudlejer

Fra Norsminde i nord til Juelsminde i syd råder DanCenter over omkring 200 sommerhuse. Der er feriehuse, der dækker alle behov med forskellige faciliteter og beliggenhed – langt de fleste i første parket til kysten.

Du kan vælge et hus i den populære havneby Juelsminde, hvor du finder en skøn marina, lækre spisesteder, spændende butikker og flere skønne strande. Eller hold din ferie ved østkystens nok bedste badestrand i Saksild. Mærk den maritime havnestemning ved Norsminde eller Hou, eller nyd roen ved de fredelige strande i As Vig Bugt. Uanset hvad, vil du få en dejlig ferie i skønne rammer.

 

Book din sommerhusferie

På DanCenters hjemmeside kan du finde feriehuset til din kystferie. Du er også velkommen til at kontakte DanCenter på ovenstående kontaktinfo eller besøge det lokale kontor i Juelsminde. Se åbningstider her