Gå til indhold
©  Foto:

Cykelpakke: Horsens rundt på to hjul

Vil du på sightseeing i den naturskønne kulturby? Så kan denne hyggelige selvguidede cykelrundtur introducere dig til byens nærliggende naturområder, bylivet og hverdagskulturen. Kom ud i den friske luft, bevæg kroppen og se den fængslende by fra nye sider!

En cykeltur spækket med gode oplevelser

I Horsens finder du både skøn natur, byliv og hverdagskultur – lige rundt om hjørnet. Byen er omkranset af dejlige skove med højt til trækronerne og den badevenlige fjord. Inde i selve byen er der både pulserende byliv, lækre spisesteder og spændende kultur i bybilledet.

Hvis du gerne vil se Horsens fra nye sider, så hop på cyklen og nyd denne cykelrundtur på 20 km. Turen kan starte og slutte lige hvor du ønsker. Undervejs er der indlagt stop, hvor du kan nyde en lækker frokost på Platform K, det nye kulturhus i Horsens, og konkurrere i en omgang Minigolf, på den spritnye 18-hullers bane hos Horsens City Camping. Rutebeskrivelsen foreslår også andre mulige stop på ruten, så det bliver en dag fyldt med gode oplevelser.

Når du køber cykelpakken, får du adgang til en unik cykelrute rundt i Horsens. Turen leder forbi en masse skønne steder, både de store attraktioner i byen men også de lokale perler. Du cykler på en god blanding af grussti, skovsti og asfalt, så der er god variation i løbet af dagen.

 

Hvad indeholder cykelpakken?

Cykelpakken består af et fysisk oversigtskort og et digitalt kort med en udvidet rutebeskrivelse. Derudover får du værdikuponer til henholdsvis frokost og minigolf til en samlet værdi af 140 kr. Hele herligheden koster kun 100 kr., og kan bruges når det passer dig.

Du kan vælge at bruge cykelpakken som en endagstur, hvor du både får frisk luft, sjove oplevelser og mad i maven. Men du behøver ikke at cykle rundturen og indløse værdikuponerne den samme dag – cykelpakken passer til den fleksible ferie, hvor frihed og afslapning er en høj prioritet.

 

Her kan du købe cykelpakken

Køb cykelpakken i receptionen hos nedenstående overnatningssteder, og påbegynd turen samme dag. Cykelpakken kan også købes på forhånd, så du har den klar til en fantastisk solskinsdag.

 

Mangler du en cykel?

Det er slet ikke noget problem. I Horsens kan du flere steder låne cykler helt gratis. Cyklen skal returneres samme sted som du lånte den, men det er intet problem, for alle cykeludlåningsstederne ligger på cykelrundturen. Du kan derfor trygt begive dig afsted på sightseeing uden nogle logistikudfordringer.

 

Kommer du i bil?

Vil du hellere tage turen på egne cykler men bor uden for byen? Det er heller ikke noget problem. Du kan sagtens tage cyklerne bag på bilen og parkere bilen helt gratis langs ruten følgende steder:

  • Husodde Strand
  • Nørrestrand
  • Bygholm Park
  • Strandparken
  • Sundet

Find ovenstående og flere parkeringspladser i Kystlandet

 

Mere cykel i Kystlandet

Hvis du slet ikke er øm bagi og træt af at cykle, så er der mange muligheder for cykleture og cykelferie her i Kystlandet. Der er den helt flade strækning på Naturstien mellem Horsens og Silkeborg, der bl.a. går forbi Den Genfundne Bro. Hvis du hellere vil have højdemeter i benene, kan du tage på cykelferie i Bakkelandet. Eller er du mere til fart og flow, så finder du også flere muligheder for MTB-ture her i Kystlandet.