Gå til indhold
©  Foto:

Café Sdr. Vissing Torvehal

Er du sulten eller har du bare lyst til lidt lækkert, så kom forbi caféen i Sdr. Vissing Torvehal. I den hyggelige cafe kan du nyde en kop kaffe med noget sødt omgivet af en udstilling af flot håndarbejde fra lokalområdet. Der er fasttilbud på kaffe og kage til 35 kr. Caféen tilbyder friskbagt, langtidshævet brød og de lækreste konditor-kager, foruden smagfulde sandwiches, tapas, wraps, friskbrygget kaffe, chokolade og andre lækre specialprodukter.

Lokale produkter
Der er altid massevis af gode smagsoplevelser at hente i Sdr. Vissing Torvehal - både i caféen og i gårdbutikken, der er samlingspunkt for spændende kvalitetsprodukter fra leverandører i lokalområdet. Her finder du f.eks. lokal øl, pølser, honning, most og marmelade, foruden håndarbejde, keramik og kunst fra lokale kunstnere.

Grupper
Grupper er meget velkomne. Et besøg i caféen med kaffe og kage kan for eksempel kombineres med en tur i områdets flotte natur eller et besøg ved Den Genfundne Bro. Området er også perfekt til cykelture, da den ligger i området for Margueritruten.

Tag på en virtuel tur i gårdbutikken eller følg med i hvad der sker på facebook.com/Torvehallen-Sdr-Vissing.

#kystlandet: