Gå til indhold
©  Foto:

Café Himmelblå

I et roligt hjørne på 1. sal af Danmarks største genbrugscenter finder du denne café, som byder på et lækkert udvalg af frokostretter, friskbagt brød og kage. Kom forbi på shoppeturen og nyd en stille stund med en kop kaffe eller lidt god mad.

Hyggelig café i Horsens

Café Himmelblå er navnet på caféen i det store Blå Kors Genbrugscenter i Horsens. Her kan du sætte dig til rette i charmerende genbrugsmøbler med masser af patina og slappe af med en kop friskbrygget kaffe eller stille sulten med et godt frokostmåltid.

Brødet er hjemmelavet, kagerne hjemmebagt og dressingen hjemmerørt. Personalet sætter nemlig en ære i at du skal have en hjemlig og god madoplevelse.

På menuen finder du frokostklassikere som frisksmurte sandwiches, salater, frikadeller med rugbrød og nachos. På fredage kan du desuden nyde dagens varme ret.

Til kaffen kan du nyde en friskbagt bolle med smør eller dagens kage, der altid er indbydende og velsmagende.

 

En del af OK-Fonden

Café Himmelblå er en socialøkonomisk virksomhed, som skaber arbejdspladser for psykisk sårbare. Caféen har to fastansatte samt en række frivillige og beboere fra OK-Fondens bosteder. Personalet hjælper og støtter – og ikke mindst lærer af hinanden gennem det daglige arbejde i caféen.

 

Også som takeaway

Du er velkommen til at besøge Café Himmelblå som en del af et besøg i genbrugscentret, men caféen er også et besøg værd i sig selv, når sulten melder sig. Du har også muligheden for at bestille din frokost to-go. Ring til 20 90 60 10 med din bestilling. Så er det klar når du kommer.

Café Himmelblås Facebook-side kan du se de aktuelle nyheder samt holde dig opdateret om dagens tilbud og fristelser.

 

Blå Kors Genbrugscenter

Med hele 6.800 m2 byder Blå Kors i Horsens på Danmarks største udvalg af genbrugsvarer. Så kig omkring i de mange afdelinger og gør et fund blandt møbler, brugsting, tøj, børnelegesager, musik og meget andet. I bygningen er desuden et 1.000 m2 stort loppemarked, Kræmmerhuset, hvor private sælger deres guld fra gemmerne i et stort antal stande.

#kystlandet: