©  Foto:

Café Banesti

I centrum af Brædstrup, beliggende lige ved banetorvet, kan du besøge dette stemningsfulde spisested med lækre burgere og sandwiches. I sommerperioden kan du nyde maden på den store terrasse, hvor caféen også har eget ishus. 

Skøn café i bymidten

I den gamle mejeribygning på torvet i Brædstrups renoverede bymidte, finder du denne skønne tilføjelse til Brædstups kulinariske udbud af madsteder. Caféen er indrettet i et hyggeligt og levende miljø med friske blomster, grønne planter i forening med råt træ og lokal kunst på væggene. Om sommeren udvides caféens serveringsområde med 50 udendørs pladser ved caféborde på terrassen og ved springvandet under de store parasoller.

 

Populære fristelser på cafékortet

Menuen hos Café Banesti fokuserer på velkendte retter, som kan få tænderne til at løbe i vand hos de fleste. Her skal du ikke forvente gastronomiske 5-retters helaftensoplevelser, men i stedet et solidt udvalg af gode burgere, sandwiches, panini og nachos. Det er ikke en grillbar du træder ind på – dertil er kokkens faglige stolthed for stor, og der gøres en indsats for at benytte gode kvalitetsråvarer. Du kan for eksempel se frem til pancetta i okseburgeren, frisk vesterhavsfisk i fiskeburgeren eller en sandwich med røget spidsbryst.

Café Banesti er et folkeligt sted for alle. Det er et familievenligt sted, hvor det er oplagt at tage ungerne med. Det er også et helt perfekt sted at fylde depoterne op for vandrere og cyklister på banestien (Naturstien Horsens-Silkeborg).

Du kan se hele menuen hos Café Banesti på denne side.

 

Kaffe & kage samt lækre isvafler i sommerhalvåret

Banesti tilbyder friskbrygget barista kaffe, som serveres med hjemmebagte kager. I sommerhalvåret kan du også nyde store, lækre isvafler med kvalitetsis fra Kastberg gourmet is fra Banesti's ishus på torvet udenfor caféen. Vaflerne fyldes godt op med hjemmelavet guf & chokoladesauce og kan med fordel nydes på terrassen ved springvandet under de store parasoller.

 

Take away

Hos Banesti er det muligt at hente den lækre mad som take away. Maden pakkes i bæredygtig engangsservice til det tidspunkt maden bestilles til.

Du kan se udvalget af take away retter på hjemmesiden. Bestil din take away på telefon 22 46 87 40.

 

Åbningstider

Café Banesti’s åbningstider varierer efter sæson. Der er åbent alle ugens dage til eftermiddag og aften. I sæson er der også åbent til frokost. Du kan se de aktuelle åbningstider på Café Banesti’s hjemmeside.

 

Inspiration til oplevelser i Brædstrup

På denne side kan du finde forslag til aktiviteter og oplevelser i den skønne handelsby i Bakkelandet