Gå til indhold
©  Foto:

Borre Knob Konferencecenter

Få en oplevelse ud over det sædvanlige i smukke og naturfyldte omgivelser.
På Borre Knob er vores kerneværdi, at kunden altid skal føle sig velkommen.

Privat selskab:

Ønsker du at holde dit selskab i smukke omgivelser og få en madoplevelse ud over det sædvanlige, så er Borre Knob det oplagte valg. Hvad enten du skal arrangere bryllup, fødselsdag, konfirmation eller firmafest, er vi eksperter til at tilpasse dit arrangement til netop dine behov. Der er rig mulighed for overnatning, inkl. en lækker morgenmadsbuffet dagen efter.

 

Møder, kurser og konferencer:

Skal du afholde møder, kurser eller konference, som gerne må være lidt ud over det sædvanlige, står vi også til rådighed. Vi har specialiseret os i, at tilpasse os gæsternes behov, så man altid er i tæt personlig kontakt med vores booking. På den måde kan vi garantere, at dit arrangement bliver netop som du ønsker det. Vi råder over 3 plenumlokaler og 4 grupperum med en kapacitet på 5-70 personer. Vores konferencelokaler er lyse med udsigt over Horsens fjord. Samt vi har det nyeste inden for AV-udstyr.

 

Værelser:

Borre Knob har 36 nyrenoverede og rolige værelser – heraf 1 enkeltværelse og 35 dobbeltværelser. Alle med eget toilet og bad, hårtørrer, tv samt gratis wifi.

 

Overnatning:

Ønsker man blot at overnatte her, eller have et ophold kan dette også sagtens lade sig gøre. I udvalgte perioder tilbyder vi favorable priser på overnatning med eller uden morgenmad.

 

Aktiviteter og udfoldelse:

Er man til krolf, er der også mulighed for dette. Der er yderligere mulighed for gå eller løbeture på halvøen Borre Knob. 5 km herfra er færgelejet i Snaptun, hvor færgen til Hjarnø sejler fra.
Er man til havnemiljøet, lækre badestrande og diverse festivals? Så ligger Juelsminde blot 20 min. kørsel fra stedet, hvor der bl.a. sker alt fra havnefest, til fest i hvalen i sommerperioden.
Ønsker du lækkerier til picnickurven, klarer vi også dette.
Hvis der skal ske lidt mere action, har vi gode samarbejdspartnere som tilbyder teambuilding.
Horsens by som er i rivende udvikling, ligger blot 15 km fra stedet. Byen byder på alt fra koncerter, til kulturliv og har en masse historie bag sig.
Vi har også æren af, at samarbejde med 2 af Horsens bedste golfklubber. Stensballegaard golf og Hedensted golfklub. Derfor arrangerer vi også golfophold, hvor vi står for bookingen af alt

Borre Knob er et centralt udgangspunkt til mange turistattraktioner både på Fyn samt Jylland.

For yderligere oplysninger eller brochuremateriale kontakt venligst:
Heidi Rasmussen salgskoordinator
Tlf.: 75 68 30 99
Mail: hvm@borreknob.dk

#kystlandet: