Gå til indhold
©  Foto:

Blåbærgården

Ved Tørring ligger dette landbrug med tilhørende bærplantage. I hyggelige omgivelser kan du plukke dine egne blåbær, hindbær og brombær. Du kan også besøge blomsterbutikken og handle i vejboden udenfor åbningstid.  

Friske og dejlige bær direkte fra busken

Friske, danske bær er en fast sommerbebuder. De smager fortrinligt og er tilmed sunde. Blåbærgården ved Tørring har, som navnet antyder, en stor produktion af blåbær, men også både hindbær og brombær. Der er fire forskellige sorter af blåbær – Blue Crop, Ama, Duke og Herma. Sorterne smager forskelligt og har forskellige størrelser. Sødme og konsistens varierer efter hvornår et bær bliver modent på sæsonen.

Bærrene er naturligt i sæson om sommeren, så det er i denne periode, at du kan købe friske bær.  

Blåbær: juli-september

Hindbær: juli-september

Brombær: August-september

Du kan vælge pluk-selv eller købe bær, der allerede er plukket og pakket. Selv-pluk af blåbær koster kun 70 kr. pr. kilo. Der kan betales kontant eller via MobilePay. Du kan se instruktioner på stedet.

Der er åbent for pluk-selv flere gange om ugen. Du kan se de aktuelle åbningstider på Blåbærgårdens Facebook-side. Hvis I ønsker at købe bakker med bær, som er plukket på forhånd, så kontakt gerne Blåbærgården – så er du sikker på, at der er bær til dig, når du ankommer.

 

Blåbærgårdens Blomster

Ved Blåbærgården ligger også en blomsterbutik med et udvalg af buketter, blomster til inde og ude og sammenplantninger. Her er et stort udvalg af tørrede blomster, og blomsterbinderen sammensætter gerne en smuk evighedsbuket.

Der udføres gerne bestillingsarbejde, så har du brug for en kirkegårdsdekoration, en brudebuket eller specifikke ønsker til en buket, så kontakt blomsterbutikken på +45 28 96 60 53.

Du kan også købe lækker, forfriskende danskproduceret vin og gin i butikken.

Blomsterbutikken har åbent hver fredag klokken 14-16 og ellers efter aftale. Derudover er det muligt at benytte selvbetjeningssalg hele ugen.

 

Overnat ved Blåbærgården

Blåbærgården tilbyder overnatning i autocamper på grunden. Parker autocamperen i græsset, så du har udsigt til den smukke natur i Uldum Kær.

Du kan læse mere om autocamperpladsen på denne side.

Læs mere om oplevelser i Tørring-området i denne guide.

 

#kystlandet: