Gå til indhold
©  Foto:

Banesti Café & Gastronomi

I centrum af Brædstrup, beliggende lige ved banestien, kan du besøge dette stemningsfulde spisested med moderne caféretter og klassiske frokostretter med et tvist. Caféen er åben til frokost, og om aftenen forvandles stedet til en restaurant med lækre 3-retters menuer.

Banesti Café & Gastronomi

I den gamle mejeribygning på torvet i Brædstrups renoverede bymidte, finder du det nyeste skud på stammen i Brædstups kulinariske udbud af madsteder. Caféen er indrettet i et hyggeligt og levende miljø med friske blomster, grønne planter i forening med råt træ og lokal kunst på væggene. Om sommeren udvides caféens serveringsområde med 50 udendørs pladser ved caféborde på terrassen og ved springvandet under de store parasoller.

 

Kokkene tryller i køkkenet

Banesti´s køkken arbejder med friske og gerne lokale råvarer og producerer bl.a. et mindre udvalg af grøntsager fra egen mark i lokalområdet. Køkkenet er innovativt og moderne med rødder i det klassiske landkøkken. På Cafékortet kan der vælges mellem en række moderne og klassiske caféretter såsom stjerneskud, Banesti burgeren, kæmpetartelet, salat og sandwich – altid tilberedt med et gastronomisk tvist, så du er sikret en ganske særlig madoplevelse.

Du kan se hele den aktuelle menu på Banesti Café & Gastronomi’s hjemmeside.

 

Innovativ gastronomi og godt håndværk ligger til grund for aftenmenuen

Som noget nyt holder Banesti åben til aften, hvor der serveres en lækker 2- eller 3-retters menu som udskiftes hver 14 dag. I løbet af dagen går kokkene og forbereder aftenens lækre menu. Kødet steges eller braiseres nænsomt og grøntsagerne tilberedes med økologisk smør og god olivenolie. Banesti tilbyder ydermere et udvalg af lækre børneretter til de små.

 

Kaffe & kage samt lækre isvafler i sommerhalvåret

Banesti tilbyder friskbrygget barista kaffe hele dagen, som serveres med hjemmebagte kager. I sommerhalvåret kan du også nyde store, lækre isvafler med kvalitetsis fra Kastberg gourmet is fra Banesti's ishus på torvet udenfor caféen. Vaflerne fyldes godt op med hjemmelavet guf & chokoladesauce og kan med fordel nydes på terrassen ved springvandet under de store parasoller.

 

Take away

Hos Banesti er det muligt at hente den lækre mad som take away. Maden pakkes i bæredygtig engangsservice til det tidspunkt maden bestilles til.

Du kan se udvalget af take away retter på hjemmesiden. Bestil din take away på telefon 22 46 87 40.

 

Få leveret maden til din store fest fra Banesti

Hos Banesti har de specialiseret sig i catering til arrangementer og festlige lejligheder. Maden er frisk og innovativ med inspiration fra det store udland. Maden leveres eller afhentes anrettet på service, så det er lige til at sætte på bordet.

#kystlandet: