Gå til indhold
©  Foto:

Anna & Søs

Velkommen til Odders største dametøjsbutik, hvor hylderne bugner med smart tøj samt smykker og tasker til alle friske piger og damer. Her mødes god service og betjening med et stort udvalg at modetøj for alle – fra små størrelser til plus size.

En verden af damemode midt i Odder

På Odders centrale handelsgade Rosensgade, ligger denne store butik med tøj og accessoires for kvinder.

Hos Anna & Søs er ALLE velkomne! Personalet byder velkommen til en butik hvor personlig betjening ikke bare er noget vi siger, men noget vi gør! Den hyggelige og afslappede stemning bliver skabt af de dygtige ansatte, som hjælper alle kunder efter behov på en nærværende måde.

 

Modetøj til alle kvinder

Anna & Søs har et bredt udvalg i alle størrelser fra str. 34-56, så du er sikker på at kunne finde et køb du bliver rigtig glad for! I butikken føres et større sortiment af modebrands som Pulz, Culture, Fransa, Only, Vila, Zizzi, Zoey og Zhenzi. Prisniveauet går fra de billigere produkter til en mellem prisklasse – så her kan de fleste være med.

Butikken har lækkert dametøj i størrelserne 34-44, og har desuden en større afdeling med plus size tøj op til størrelse 56.

Der er herudover også en afdeling med børnetøj til piger i størrelserne 110-164.

 

Åbningstider og events

Kig endelig ind hos Anna & Søs på shoppingturen i Odder. Der er altid varm kaffe på kanden. Butikken holder åbent mandag til lørdag. Du kan se de nøjagtige åbningstider på Anna & Søs’ hjemmeside.

Følg også Anna & Søs på Facebook, hvor du kan holde dig opdateret om tilbud og spændende nyheder i sortimentet. Mange uger om året er der aktiviteter og events som du kan få glæde af. Disse offentliggøres ligeledes på Facebook. 

#kystlandet: