Gå til indhold
©  Foto:

Adventure Cycling gravel events

Kom med ud på de østjyske grusveje og prøv kræfter med gravel cykling. Unsupported er en serie af gravel løb, hvor der er plads til alle uanset niveau og forudgående kendskab. Så kom og dyst om topplaceringer med eliten eller kør for fornøjelsens skyld med vennerne gennem den smukke natur.

Gravel events for alle – uanset niveau og erfaring

Gravel cykling er på kort tid blevet en særdeles populær motionsform. Kombinationen af grusveje, skovstier og landevej byder på stor variation og en høj grad af udforskning og underholdning. Med sine mange skove, grusveje, bakker og snoede veje byder det østjyske landskab på rigtig gode vilkår for gravel cykling.

Og det er netop her, at Adventure Cycling afholder en del af sine gravel løb. Adventure Cycling er en serie af gravel løb, som fører dig gennem noget af det bedste gravel terræn som man kan forestille sig.

Adventure Cycling er for alle. Du kan sagtens tage de uprøvede venner med til  løbene – og der er også plads til den dedikerede, toptrænede og konkurrencemindede cyklist. Alle kan udfordre sig selv og teste formen af på de nøje udvalgte ruter.

 

Går du efter topplaceringer eller hygge?

Når du tilmelder dig et Adventure Cycling gravel løb, bliver du bedt om at vælge en gruppe baseret på dine præferencer. Hvis du bliver tændt af konkurrence-elementet og vil have et rigtigt race, så er Unsupported kategorien for dig. Er du kun med for hyggens skyld og går du ikke op i tidstagning? Så skal du nok stille op i supported-kategorien. Her er der ikke så mange regler, og du kan også vælge at deltage på en elcykel, hvis du ønsker det. Der er dog også rig mulighed for at køre ræs, hvis du ønsker det, og få den fulde oplevelse af et gravel event, men du skal ikke bekymre dig om feltets hurtigste ryttere, som allerede er sendt afsted inden. Langs ruten vil der i denne kategori være depoter med mad, kage, drikke m.m.

 

Unsupported Spring Classic

Den 19. marts 2022 afholdes dette løb som en rundtur i og omkring Odder. Du kan vælge at køre 1 eller 2 omgange på den 59 kilometer lange rute, der fører sydvest om Odder og ned mod Horsens Fjord gennem kuperet, skovklædt terræn præget af herregårde og hyggelige landsbyer. Så kom med og kæmp om topplaceringerne eller deltag for sjov og udforsk den skønne natur. 

Efter løbet er der mad og drikke i målområdet og en flot Spring Classic medalje til alle deltagere. 

Du kan læse mere på Unsupporteds Facebook-side eller tilmelde dig via dette link.

 

Nordic Grinder – Nordic Open GRVL Championship

Måske har du set cykelløb som Paris-Roubaix eller Strade Bianche på TV? Dette løb er Østjyllands svar på de udfordrende klassikere. Du vælger selv om du vil køre 80, 130 eller 300 km på en rute med start og mål i Vejle. Løbet er en udfordring og en styrkeprøve. Der er ikke service undervejs. Kun få stationer med drikke på de lange distancer. I et udholdenhedsløb som dette bør du have en god grundform. Unsupported Grinder er det uofficielle nordiske mesterskab i gravel cykling.  

Du kan tilmelde dig til Unsupported Grinder på dette link. Løbet afholdes den 27. august 2022.

 

Flere gravel events

Unsupported arrangerer mange flere gravel løb rundt i Danmark. Fra vestkystens rå natur til en spændende rute på tværs af Jylland. Hold øje med Facebook for et overblik over kommende events.

#kystlandet: