Gå til indhold

Jul i Kystlandet 2021

Foto:Hanne Nielsen&Destination Kystlandet
Så er det jul igen

I Kystlandet spreder julestemningen sig i takt med, at duften af glögg og julebag breder sig.

Se her, hvor du kan opleve og tage del i al juleriet på årets julemarkeder, julekoncerter og juleevents rundt omkring i Odder, Horsens og Juelsminde.

Eller hvorfor ikke overraske én, du holder af, med et særligt juleophold på et af Kystlandets skønne hoteller, tage på juleshopping i de juleklædte gader og stræder eller forære en helt unik oplevelse i julegave?

Tag på juleeventyr i Kystlandet og gå på opdagelse i mulighederne her.

 

Oplev julestemningen i Kystlandets byer

Jul i Odder

Juletræs tænding i Odder

Foto:Destination Kystlandet

Kom og nyd Odder Juleby. Butikkerne dyster igen i år om årets flotteste julevindue, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal løbe med æren. Mens du går og kigger på vinduer, så smut indenfor, for der er masser af gode tilbud og inspiration at hente til årets julegaver.

Kom til juletræstænding den 19. november, Black Friday den 26. november og nyd julestemningen hele december måned på Torvet i Odder.

Jul i Horsens

Julemand står ved tog

Foto:Destination Kystlandet

Når julemanden ankommer, juletoget kører og borgmesteren tænder byens juletræer i midtbyen, så er det for alvor jul i Horsens.

I december pyntes midtbyen op til jul og fyldes med masser af stemning og aktiviteter.

Kom og tag godt imod julemanden, få is under fødderne på skøjtebanen, tag et velfortjent julehvil i Igloen på torvet eller giv ungerne en (gratis) tur i den gamle julekarrusel på Søndergade. Horsens byder på masser af julehygge gennem hele julemåneden!

Jul i Juelsminde

Foto:Destination Kystlandet

Kom i julestemning i den hyggelige havneby Juelsminde, hvor julelysene tændes i weekenden den 12. - 13. november. Lørdag den 4. december ankommer selveste julemanden og spreder juleglæde og -stemning i hele byen!

Juelsminde byder også på skøn juleshopping i de hyggelige gader med masser af muligheder for lidt godt til ganen undervejs for både store og små.

Kommende events med masser af juleri

Støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

#kystlandet: