Gå til indhold
Publikum på tribunen på CASA Arena Horsens

En dag med vennerne i Horsens

Foto: Morten P Foto

En hel dag med venner og aktiviteter kan være lige det, du har brug for! Vi har sammensat den perfekte dag til dig, som elsker fodbold, fællesskab og kvalitetstid med en ven eller fem.  

Den perfekte dag starter på golfbanen

Vi elsker golf! Vi synes endda, at det er en af de mest undervurderede udendørs aktiviteter, som alle kan være med til. Start dagen på en af de lækre og naturskønne golfbaner i Horsens, som tager imod dig med åbne arme - uanset om du er professionel, nybegynder eller et sted der imellem. De ligger begge i udkanten af byen - den ene med smukkere udsigt end den anden. 

Stensballegaard Golfklub 

Stensballegaard Golfklub er smukt placeret i udkanten af Stensballe ned til Horsens Fjord. Golfanlægget er af meget høj klasse og kendt som et af de bedste i Danmark. De elsker gæster og vil med stor glæde byde dig og vennerne velkommen i oasen ved Horsens Fjord. Deres pay & play bane kommer langt omkring, og det er nemt at leje udstyr eller endda booke en instruktør til at give gode tips til at starte med. 

I Stensballegaard Gods' gamle smedie bør I kigge ind hos Romdeluxe og få en ægte kvalitetsoplevelse hos rom-entusiasterne Claus, Kim og Michael. Kæmpe anbefaling. 

Horsens Golfklub

Endnu en virkelig dejlig golfklub i Horsens. Horsens Golfklub er kendt for sin 18-hullers-bane i smukt og let kuperet landskab med mange synlige søer og vandløb. De har samtidig Danmarks eneste ratede par-3 bane: En 9-hullers-bane med ægte golfoplevelser i vente for den urutinerede golfspiller!

Uden mad og drikke

En oplevelsesrig dag kræver god mad og gerne masser af den. Det gør lige det hele lidt bedre, lidt hyggeligere og lidt mere mindeværdigt. Hos begge golfklubber finder I fortrinlige restauranter, der danner rammen for den perfekte afslutning på dagens konkurrenceelement. Og når man kan spise med udsigt over golfbanerne, bør man så ikke gøre det? I finder selvfølgelig også masser af gode spisesteder i centrum af Horsens, hvis I gerne vil mærke lidt bystemning sammen med frokostbøffen. 

  AC Horsens spillere fejrer mål

  Foto:AC Horsens

  Eftermiddag på Nordstern Arena

  Intet slår en hyggelig dag på tribunen! Det skulle da lige være, hvis favoritholdet sejrer. Byens hold hedder AC Horsens, og du kan kende spillerne på deres gule og sorte dragter. Men uanset om du holder med det ene eller det andet hold - eller du mest kommer for de kolde fadøl og stadion-hotteren, så er Nordstern Arena den perfekte ramme for en fælles oplevelse med vennerne. 

  Find AC Horsens' kampoversigt her og hold øje med hjemmekampene på Nordstern Arena i Horsens. SÅ kan du gå i gang med at finde en dag til den næste udflugt til Horsens. 

  Gourmet, brætspil eller saftige bøffer?

  Hvad er den bedste afslutning på dagen for netop din venneflok? Vi har et par gode forslag, og endnu flere i baghånden, så det er bare med at beslutte sig. 

  #kystlandet: