Gå til indhold

Dagstur på Kyststien Snaptun-Juelsminde

Foto: Jens Kjær

Forbered dig på en gudesmuk og dejligt varieret vandrerute mellem de to stemningsfulde havnebyer Snaptun og Juelsminde - lige ved kysten! Du kommer gennem dybe skove, brede sandstrande, idylliske landsbyer og flotte herregårdsparker, inden du når frem til drønhyggelige Juels

En af landets mest varierede vandreruter

Sporet mellem Snaptun og Juelsminde er en smuk vandretur på 22 kilometer. Den byder på klassisk østjysk landskab, der viser sig fra sin bedste side. Besku de smukke herregårde, gå mellem de betagende gule rapsmarker og forcér de kuperede skovstier. Turen skorter heller ikke på brede sandstrande, så langt øjet rækker.

 

Foto: Destination Kystlandet
Foto: Destination Kystlandet

Vi anbefaler, at du tager turen i ét hug, hvis vejret og formen er til det, men du kan også let dele den op i etaper. Der er f.eks. gode parkeringsmuligheder ved Naturcenter Tønballe, Pøt Strandby, As Vig, Kirkholm, Palsgaard og i Bugten. Der er opsat informationstavler langs sporet.

Husk en god madpakke og en optanket drikkedunk - der er ikke de store muligheder for at købe forfriskninger undervejs. Til gengæld er der uanede muligheder for at finde et godt picnic-spot! 

Ved stiens start i både Juelsminde og Snaptun kan du finde folderen over Kyststien Snaptun-Juelsminde.

Forslag til andre ture

Kvinde vandre ved Øvre på en sti på øen Endelave
Endagstur til Endelave
Planetstien
Historisk tur langs sydsiden af Horsens Fjord
Udsigt med fjord og fyrtårn i området ved Hotel Vejlefjord
Frisk tur med fjord, fyr og kurveje
Familie på skattejagten Tunø Rundt - en af fire skattejagter i Destination Kystlandet
Find skatten på Tunø

#kystlandet: