Gå til indhold
Familie på skattejagten Tunø Rundt - en af fire skattejagter i Destination Kystlandet

Find alle Kystlandets skatte og vær med i konkurrencen om stor sommerpræmie

9.7.2021
Forfatter: Line Vinum
Foto: Destination Kystlandet

Gennemfør Destination Kystlandets fire skattejagter og vind et gavekort på 3000 kr., sponsoreret af Køb Odder, City Horsens, Juelsminde Handelsstandsforening og SleepIn FÆNGSLET

Det er altid skønt at se børnene smile, når de får overrakt en skinnende medalje ved en af Kystlandets skattejagter på Tunø og i Odder, Horsens og Juelsminde.

Men denne sommer er der præmier for hele familien, hvis man har modet til at drage ud på alle fire skattejagter i Destination Kystlandet. 

De tre cityforeninger, City Horsens, Køb Odder og Juelsminde Handelsstandsforening, sponsorerer hver et citygavekort på 1000 kr. og SleepIn FÆNGSLET giver en overnatning i en 4-personers celle. Der er altså kridtet an til, at en heldig - og aktiv - børnefamilie får en ekstra sjov sommer. Gennemfører man alle fire ruter, svarer distancen til et halvmaraton.  

"Formålet med de fire skattejagter er først og fremmest at give gæster og borgere her i destinationen nogle hyggelige, sunde og aktive familieoplevelser. Men jeg har selv to drenge, og ved, hvor svært det af og til kan være at lokke dem væk fra skærmen, selv når solen skinner. Vi håber derfor, at konkurrenceelementet vil være en motiverende faktor, der får en masse børnefamilier ud i det fri. Derudover er det selvfølgelig positivt, at skattejægerne bliver ført rundt i byerne, så de kan opdage alle de lækre spisesteder, butikker, attraktioner og naturperler, som Tunø, Odder, Horsens og Juelsminde har at byde på", siger Helle Berthold Rosenberg med et glimt i øjet.

Sådan vinder man 

 

For at deltage i konkurrencen skal man efter at have gennemført skattejagten tage et billede af medaljen, lægge det på Instagram og huske at tagge billedet med ét af følgende hashtags: #jeggiktunørundt, #jeggikodderrundt, #jeggikhorsensrundt og #jeggikjuelsminderundt.

 

Jo flere medaljer man har lagt op, jo flere lodder har man med i konkurrencen. 

 

Vinderen trækkes d. 1. september 2021 og får direkte besked.

 

Alle skattekort kan downloades hjemmefra, men medaljer fås kun i udleveringsstedernes åbningstider.

 

Læs mere Destination Kystlandets sommerkonkurrence på kystlandet.dk

Helle Berthold Rosenberg, Direktør for Turistsamarbejdet Kystlandet

Direktør

helle@kystlandet.com

Mobil:+45 28 76 73 35

#kystlandet: