Destination Kystlandet
Både i Bygholm sø

Disc golf og kano i bynære omgivelser

Når du trænger til en pause fra byens kringelkroge står Bygholm Park klar med aktiviteter, der kan ruske op i enhver byboer. Her kan du lege dig til overskud og godt humør med disc golf i parken, kano på søen, mountainbike eller orienteringsløb i skoven - eller en god klassisk vandretur.

Spil Disc golf i smukke omgivelser

Begynd din dag i Bygholm Park i Horsens med et spil disc-golf, der kombinerer frisbee med golf. Ankommer du i bil, skal du parkere på parkeringspladsen ved Bygholm Parkvej lige inden Schüttesvej. Henvend dig i receptionen hos Hotel Scandic Bygholm Park og få udleveret udstyr til disc-golf mod et mindre gebyr. Rundt omkring i parken finder du ni forskellige udfordrende huller. Hvem klarer turen rundt med færrest kast?

Og det der flotte herregårdshotel... det har faktisk også en god restaurant, hvor du er mere end velkommen selv uden at have et værelse! Når du har spist dig godt mæt, er det tid til at bevæge sig lidt igen...

Sejl i kano på Bygholm Sø

Bygholm Sø kan også opleves til vands, hvis du lejer en kano hos Bygholm Sø Camping. Det er ikke en stor kanoudflugt, men det er en god mulighed for at komme ned i gear og nyde stilheden midt på søen.

Få pulsen op

Turen rundt om Bygholm Sø er vældig populær – og det med god grund. Søen og Åbjergskoven i baggrunden byder på en fin vandre- og løberute, mountainbikespor og ridestier. Vælg "transportform" afhængig af, hvor fuld maven er oven på den gode frokost. Og der er faktisk også poster til orienteringsløb. En sjov dyst, der kræver fart i benene, at du kan tænke hurtigt og være god til at orientere dig under tidspres.