Destination Kystlandet
Kyststien Snaptun-Juelsminde

Kyststien Snaptun-Juelsminde

Forbered dig på en gudesmuk og dejligt varieret vandrerute mellem de to stemningsfulde havnebyer Snaptun og Juelsminde - lige ved kysten! Du kommer gennem dybe skove, brede sandstrande, idylliske landsbyer og flotte herregårdsparker, inden du når frem til drønhyggelige Juelsminde. 

En af landets mest varierede vandreruter

Sporet mellem Snaptun og Juelsminde er en smuk vandretur på 22 kilometer. Den byder på klassisk østjysk landskab, der viser sig fra sin bedste side. Besku de smukke herregårde, gå mellem de betagende gule rapsmarker og forcér de kuperede skovstier. Turen skorter heller ikke på brede sandstrande, så langt øjet rækker.

 

Kyststien Snaptun-Juelsminde
Jensgaard

Vi anbefaler, at du tager turen i ét hug, hvis vejret og formen er til det, men du kan også let dele den op i etaper. Der er f.eks. gode parkeringsmuligheder ved Naturcenter Tønballe, Pøt Strandby, As Vig, Kirkholm, Palsgaard og i Bugten. Der er opsat informationstavler langs sporet.

Husk en god madpakke og en optanket drikkedunk - der er ikke de store muligheder for at købe forfriskninger undervejs. Til gengæld er der uanede muligheder for at finde et godt picnic-spot! 

Ved stiens start i både Juelsminde og Snaptun kan du finde folderen over Kyststien Snaptun-Juelsminde.

Snaptun havn

Følg ruten ude i naturen via vores digitale kort (Google Maps)

Forslag til andre ture

Endagstur til Årets Ø Endelave
Kysten ved Endelave
Historisk tur langs sydsiden af Horsens Fjord
Planetstien
Frisk tur med fjord, fyr og kurveje
Udsigt med fjord og fyrtårn i området ved Hotel Vejlefjord
Find skatten på Tunø
Familie jubler efter at have gennemført Tunø skattejagt