Destination Kystlandet
Badebro ved Hygge Strand Camping

Vandretur på Kyststien fra Hou til Hølken

Hvis du endnu ikke har gået turen, har du simpelthen snydt dig selv for en smuk naturoplevelse. Vi taler selvfølgelig om Kyststien i Hou. En 10 km lang vandretur – hvoraf de 850 meter af dem er egnet til kørestol. Turen går fra Hou og bringer dig langs kysten hele vejen til Hølken.

10 smukke kilometer langs kysten

Hvis du endnu ikke har gået turen, har du simpelthen snydt dig selv for en smuk naturoplevelse. Vi taler selvfølgelig om Kyststien i Hou. En 10 km lang vandretur – hvoraf de 850 meter af dem er egnet til kørestol. Turen går fra Hou og bringer dig langs kysten hele vejen til Hølken.

Besøg Bjørnkærs ruiner

Undervejs slår turen et lille knæk og sender dig forbi Bjørnkær, det middelalderlige Voldsted, som egner sig perfekt til en lille pause. Det er desuden et af de største og bedst bevarede voldsteder omkring Aarhus. 

Der er rig mulighed for at sætte sig ned og nyde naturen på en af bænkene på ruten. Slå et smut forbi Hygge Strand Camping, hvis vejret er til is! De har nemlig fået en ny isbar. Hølken Strand er overordentlig fin til en badetur, snorkling eller leg i vandkanten, så husk at afsætte tid til at hænge ud her. 

Spis is ved Mosters Ishus

Tager du turen den anden vej, venter der dig andre oplevelser. Mosters Ishus serverer vaffelis med kugler, som nydes bedst på molen med benene hængende udover vandet.