Destination Kystlandet
Golfspiller slår bolde ud ved Stensballegaard Golfklub i Horsens

Bliv ramt af golffeberen i Kystlandet

Golf er en rigtig god måde at koble motion og outdoor-oplevelser med underholdning og afslapning. Ikke mange steder er bedre end Kystlandet: Her har vi nemlig nogle af landets bedste golfbaner!

Golf er en sport for både øvede og absolut nybegyndere. Det geniale er, at alle kan spille sammen - og konkurrere mod hinanden - uanset om man spiller i handicap 0 eller 72 og alt derimellem.

I Kystlandet er der gode muligheder for at slå den lille runde ud i en af områdets tre golfklubber i Horsens og Odder.

Her er vores tre naturskønne golfklubber

Horsens Golfklubs baner ligger langs eng- og moseområdet De fire enge, mens Naturstien Horsens-Silkeborg løber gennem området. 

Stensballegaard Golfklub ligger omkranset af skovene ved Stensballe og bakkerne i Stensballe Bjerge. Derudover er der en helt fantastisk udsigt over Horsens Fjord.

Også Odder Golfklub ligger omgivet af skove. Den smukke green ligger omkranset af de gamle herregårdsskove ved Åkjær og flere historiske gravhøje. 

Vidste du, at banen ved Stensballegaard Golfklub i 2010 blev kåret til verdens bedste nyanlagte golfbane?

Pay and play

Både Horsens Golfklub og Stensballegaard Golfklub tilbyder "pay & play" på 9-hulsbane for henholdsvis 175 kroner og 150 kroner.

I begge klubber er der også mulighed for at leje udstyr for et mindre beløb.

Golf & Burger

I Odder Golfklub kan du prøve det populære Golf & Burger-tilbud med golf på 5-hulsbanen, leje af udstyr og en lækker burger i cafeen til kun 150,-. 

En lang dag på banen, kræver noget godt til ganen

Lækker servering på Restaurant Griffenfelds på Stensballegaard Golfklub

En tur på golfbanen gør dig helt sikkert sulten. Heldigvis har alle tre klubhuse deres eget spisested, hvor du kan nyde et lækkert måltid og kølige drikkevarer. 

Griffenfelds hos Stensballegaard Golfklub tilbyder et såkaldt social dining-koncept hver fredag og lørdag, hvor kokken serverer ni delevenlige retter med vine eller øl, der passer perfekt til maden. Selv kalder restauranten dette for "deleweekend". Vi kalder det for en helt særlig oplevelse. Og hos Café Aakær ved Odder Golfklub kan du sætte tænderne i de lækreste stjerneskud, burgere og sandwiches. 

Green Fees - priser